Vinuri rose Romania

Cauți un vin rose românesc bun? Poți comanda online de la noi sortimentele preferate, pentru căsesiunea de cumpărături pe carrefour.ro este simplu de realizat. Te surprindem cu o gamăvariatăde vinuri românești rose, dar și cu oferte pe măsura așteptărilor tale. Astfel, ai garanția căpoți găsi în aceastăpaginăprodusele pe care le cauți, la prețuri așa cum îți dorești.

Exploreazăgama de vinuri românești rose și aflămai multe despre producătorii incluși în stoc. Am selectat pentru tine o mulțime de sortimente de vinuri romanești, la un raport calitate-prețpe care nu îl poți rata. Aflăacum mai multe despre opțiunile avute la dispoziție, alegerea unui vin roze bun și preparatele culinare cu care aceste băuturi sunt compatibile. 

Descoperăgama de vinuri rose din România 

Regiunea este un criteriu de bazăîn alegerea unorvinuri romanesti rose de la Carrefour. Pe lângăsortimentele clasice de vin roșu sau vin alb, producători ai unor regiuni viticole istorice din țarăinclud acum în ofertăși vin rose românesc. Solul, clima, procesul de fabricație și metoda de păstrare pot influența caracteristicile vinului, de la gust la complexitatea aromei.

Fiecare regiune viticolăare propriile sale tradiții și metode de cultivare a strugurilor, oferind vinurilor o notădistinctă. Vezi ce vinuri rose românești descoperi în oferta unor producători precum Domeniile Sâmburești, Domeniile Tohani, Corcova sau Murfatlar. De asemenea, poți explora și ofertele altor producători de vin rose, pentru a descoperi noi sortimente pe gustul tău.

Strugurii utilizați pot influența aroma, textura și gustul unuivin de calitate. În cazul sortimentelor de vin roze, unul dintre cele mai utilizate soiuri este Pinot Noir. Datorităintensității aromei, vinurile din struguri Pinot Noir au o aromăfructatăși un nivel al acidității foarte echilibrat. Alte soiuri de struguri din care se obține vin rose:Merlot, Cuvee, Cabernet Sauvignon etc

Comandăvinuri rose românești la prețatractiv

Obținerea unui vin rose din România implicăo macerare de scurtăduratăa strugurilor utilizați. Asta înseamnăcăsunt păstrați în coajăpentru un interval de timp redus, astfel încât lichidul obținut săextragăpuținăculoare, obținându-se astfel nuanțele distincte ale acestui sortimente de vin. Click pe produse, pentru a afla mai multe informații esențiale despre obținerea acestora.  

În funcție de preferințe, dar și de preparatele alături pe care le servești, găsești la Carrefour vin rose dulce, vin rose demidulce, vin rose sec sau demisec, alături de alte opțiuni adaptate bugetului tău. Dacăvrei săcomanzi online aceste vinuri, ordoneazăprodusele în funcție de preț, sau de reducerile disponibile acum pe site, pentru a realiza economii importante.

Un vin roze, cu notele sale fructate și aciditatea moderată, poate completa perfect gustul oferit de anumite preparate culinare. Sortimentele de vin rose românesc sunt compatibile cu peștele și fructe de mare. Salatele și deserturile ușoare sunt alte variante excelente pentru o asociere cu aceste vinuri rose românești, aducând la masăo notăde prospețime și un parfum deosebit.

 

1-24 din 183 produse

1-24 din 183 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!