Vinuri Albe

Prin ce se remarcă vinul alb?

Băutură deosebită și apreciată de mulți în întreaga lume, vinul alb se diferențiază de celelalte sortimente prin gustul acid, ușor fructat ori sec, dar și de parfumul deosebit pe care îl emană. 

 

Ți-am pregătit numeroase tipuri de vin alb pe care să le descoperi, fie în cadrul unei cine în doi, fie la un eveniment important din viața ta. Îți asigurăm livrarea produselor în 24-72 de ore la tine acasă. Mai mult decât atât, poți să beneficiezi de serviciul nostru Click & Collect și să îți ridici comanda de la magazinul preferat.

 

Cum alegi vinul potrivit?

Când vine vorba despre acest tip de băutură, aciditatea este factorul definitoriu. Aceasta variază în funcție de soiul de struguri utilizat la obținerea vinului alb. Strugurii albi folosiți pentru a produce Riesling ori Sauvignon Blanc, având o aciditate ridicată, asemănătoare unui vin rose spumant. Dacă îți plac variantele echilibrate, poți opta pentru Chardonnay.

 

În ceea ce privește gustul, vinul alb este de cele mai multe ori sec, însă există și sortimente demidulci. De asemenea, se presupune că vinurile în etate au un gust mai bun, însă nu este întotdeauna valabil. În timp ce multe vinuri albe ar trebui să fie băute în primii ani de după producție, unele pot fi savurate după o perioadă mai îndelungată, cum ar fi Chardonnay și Riesling. Pe măsură ce vinurile sunt maturate, culoarea lor se va închide, iar aroma lor va deveni mai puțin fructată. 

Cu ce alimente poți asocia vinul alb?

Vinul alb poate fi asociat cu ușurință cu preparatele din carne de pui. Mai mult decât atât, sortimentul alb este cunoscut a se îmbina de minune cu aromele peștelui proaspăt gătit, ori cu brânzeturi, fructe de mare sau chiar deserturi.

 

Pe carrefour.ro vei găsi numeroase sortimente de vin roșu, alb ori roze, dintre cele mai cunoscute pe plan național, dar și internațional. Odată ce te-ai hotărât, ai la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. Dacă optezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală.

 1. 60 50 Lei
  46 90 Lei
  ACT FOR GOOD
  34 90 Lei
 2. 107 90 Lei
  84 90 Lei
  ACT FOR GOOD
  62 90 Lei
 3. 107 90 Lei
  84 90 Lei
  ACT FOR GOOD
  62 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 4. 27 80 Lei
  23 50 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 5. 40 90 Lei
  35 90 Lei
  ACT FOR GOOD
  26 90 Lei
 6. 28 50 Lei
  26 50 Lei
  +0.5 LEI Garantie
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!