Becuri auto

Descoperă informațiile oferite de Carrefour și alege apoi becurile potrivit pentru autovehiculul tău. Vezi ce avantaje prezintă acestea și care sunt cele mai importante criterii de alegere, astfel încât mașina să lumineze perfect pe timp de noapte. La final, știi exact produsele de care ai nevoie, astfel încât să explorezi apoi lista de soluții incluse în oferta noastră online. 

Găsești la noi becuri auto cu forme și caracteristici diferite, însoțite de cele mai bune prețuri ale acestui sezon. Vezi ultimele oferte și profită de simplitatea cu care poți comanda online solutii electrice si de iluminat pentru mașina pe care o conduci. Totul este mult mai simplu, atunci când faci cumpărături pe carrfour.ro, indiferent de nevoile pe care le ai. 

Gamă variată de becuri auto în oferta Carrefour 

Pentru a alege becul potrivit, este important să consulți manualul mașinii și să verifici specificațiile recomandate pentru becuri. Acest lucru te va ajuta să identifici tipul și specificațiile becului potrivit, dar și compatibilitatea sa cu un anumit model auto. Astfel, previi problemele de iluminare și asiguri o funcționare a sistemului de lumini conformă cu legile în vigoare.

Există mai multe tipuri de becuri auto disponibile, inclusiv becuri cu halogen, becuri auto LED sau Xenon. Pentru siguranță în trafic, alege becuri auto ce oferă nivelul optim de luminozitate și temperatura de culoare potrivită. Este important să nu comanzi becuri prea luminoase, ce îi pot deranja pe ceilalți șoferi, sau unele prea slabe, ce pot afecta siguranța ta pe drum. 

Becurile cu halogen sunt cele mai accesibile, dar au o durată de viață mai scurtă și consumă mai multă energie. În schimb, becurile LED sunt mai eficiente energetic, factor esențial pentru randamentul unui acumulator auto. De asemenea, au o durată de viață mai lungă. Becurile Xenon oferă luminozitate intensă, o distribuție uniformă a luminii, dar și un preț pe măsură.

Comandă online becuri auto la prețuri de neratat

Alegerea becului potrivit depinde de nevoile și preferințele individuale ale proprietarului de autovehicul. Dacă economisirea de energie este prioritară, becurile LED sunt o alegere bună. Dacă luminozitatea intensă contează, becurile Xenon sunt mult mai potrivite. Becurile halogen rămân o opțiune, datorită prețului accesibil și compatibilității cu majoritatea autovehiculelor.

Pentru a înlocui corect un bec auto uzat, consultă cu atenție manualul tehnic al mașinii. De regulă, trebuie urmați câțiva pași simpli. În primul rând, se oprește motorul și se scoate cheia din contact. Se deschide capota și se localizează becul uzat. În funcție de tipul de bec, poate fi necesar să scoți mai întâi un capac de protecție sau să desfaci un sistem de fixare.

Se înlocuiește becul uzat cu unul nou de pe carrefour.ro, iar apoi se reinstalează capacul de protecție sau sistemul de fixare. Același proces este repetat pentru fiecare bec care trebuie înlocuit. Comandă acum de la noi becuri sau seturi de becuri auto Philips, Michelin, CarMax, alături de alte electrice pentru mașină:siguranțe si papuci, redresoare sau cabluri de curent.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!