Scutece

Alege cele mai bune scutece din oferta Carrefour, pentru ca bebelușul tău să se bucure de un nivel ridicat al igienei intime. Identifică rapid produse de cea mai bună calitate, ce permit o înlocuire simplu de realizat, la prețuri foarte atractive. Găsești modele de scutece variate și pachete însoțite de oferte promoționale, ideale pentru orice moment al zilei. 

Dacă știi deja ceea ce cauți in categoria „Scutece si sevetele umede” este simplu să comanzi online cele mai bune scutece pentru cel mic. Filtrele din pagină te ajută să adaugi rapid in produsele dorite, astfel încât să nu economisești doar bani, ci și timp prețios, dacă alegi să le comanzi online de la Carrefour. Diferite modele din gama de scutece Pampers, alături de alte soluții calitative, sunt disponibile aici. 

Comandă online scutece pentru bebeluși de la Carrefour

Scutecele pentru bebeluși de unică folosință sunt ușoare, compacte și pot absorbi cu succes scurgerile produse în timpul unei zile. Cele mai bune scutece pentru copii trebuie sa ofere o atingere plăcută la contactul realizat cu pielea celui mic, datorită materialelor delicate și a sistemelor de prindere ce garantează o fixare sigura. 

Calitatea unor scutece de schimb se bazează și pe un nivel de respirabilitate ridicat, pentru a nu exista disconfort termic. Atunci când bebelușii poarta scutece Pampers sau alte modele de o calitate foarte bună, prezente în oferta noastră online, se pot mișca în voie. Sistemul de prindere oferă, însă, mobilitate optimă, de aceea, riscul de producere a unor iritații la nivelul pielii este unul redus. 

Scutece de unică folosință pentru bebeluși la prețuri atractive

La noi poți alege din scutece de diferite dimensiuni, în funcție de greutatea copilului tău. Astfel, cu doar un click, poți opta pentru pamperși de la nr. 1 până la nr. 5. Noi îți punem la dispoziție mai multe variante de plată, inclusiv prin Cardul BT direct sau chiar în rate. Mai mult decât atât, dacă optezi pentru varianta Cardului Direct BT, vei primi 5% din bani înapoi pe card la plata integrală!

Pentru că ne place să îți îndeplinim toate dorințele, am creat și o categorie de servetele umede pentru bebelusi. Te asigurăm că toate produsele pe care le vei găsi la noi au la bază materiale de înaltă calitate și sunt foarte sigure și blânde cu pielea bebelușului tău.

Alege pamperși de pe carrefour.ro și noi îți livrăm rapid comanda, în 24-72 de ore la adresa aleasă de tine! În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!