Scutece

Apariția unui bebeluș în orice familie este un adevărat motiv de bucurie. Totuși, creșterea și îngrijirea acestuia poate fi o provocare pentru părinți. Pentru că este foarte important ca cel mic să aibă parte de cea mai bună îngrijire și să fie mereu curat, carrefour.ro ți-a pregătit o gamă variată de scutece.

 

La noi poți alege din scutece de diferite dimensiuni, în funcție de greutatea copilului tău. Astfel, cu doar un click, poți opta pentru pampersi nr. 1 și până la nr. 5. Noi îți punem la dispoziție mai multe variante de plată, inclusiv prin Cardul BT direct sau chiar în rate. Mai mult decât atât, dacă optezi pentru varianta Cardului Direct BT, vei primi 5% din bani înapoi pe card la plata integrală!

 

Pentru că ne place să îți îndeplinim toate dorințele, am creat și o categorie de servetele umede pentru bebelusi. Te asigurăm că toate produsele pe care le vei găsi la noi au la bază materiale de înaltă calitate și sunt foarte sigure și blânde cu pielea bebelușului tău.

 

Alege pamperși de pe carrefour.ro și noi îți livrăm rapid comanda, în 24-72 de ore la adresa aleasă de tine. În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!