Servetele umede bebelusi

Șervețelele umede pentru bebeluși sunt produse destinate unei igiene optime, fabricate din materiale sigure pentru pielea sensibilă a micuților. Cele mai bune produse din această pagină îți permit să cureți foarte bine zonele murdare, astfel încât riscul de înmulțire a bacteriilor să fie redus semnificativ.  

Găsești la Carrefour șervețele umede pentru bebeluși, special concepute pentru a fi utilizate atunci când schimbi scutece, în timpul hrănirii, sau în orice alt moment în care este necesară curățarea pielii copilului tău. Vezi cele mai bune prețuri ale momentului și alege produsele de care ai nevoie pentru îngrijirea celui mic.

Șervețele umede pentru bebeluși la prețuri atractive 

Pe carrefour.ro găsești produse de calitate ale unor branduri consacrate pe segmentul de soluții pentru igiena bebelușilor, la prețuri adaptate oricărei dimensiuni de buget. Vezi oferta la șervețele umede pentru bebeluși, explorând beneficiile oferite de Pampers, Huggies, Nivea, Alint Bebe sau Bambo Nature. 

O informare corectă îți permite să alegi cele mai bune scutece si servetele umede pentru bebeluși, produse ce pot oferi o mulțime de beneficii în utilizare. Comandă acum șervețele umede Pampers, șervețele umede Huggies, sau alte soluții descoperite aici, profitând de cele mai bune oferte online de la Carrefour. 

Alege șervețele umede de bebe cu o textură moale și delicată, pentru a preveni iritațiile. În plus, asigură-te că sunt suficient de groase, pentru a putea curăța eficient pielea, fără a se rupe. Indiferent de alegerile tale, alege doar produse pentru îngrijirea bebelușilor testate dermatologic, care nu conțin alcool sau parabeni.

Comandă online șervețele umede pentru bebeluși 

Șervețelele umede sunt ușor de folosit și pot fi transportate cu ușurință în orice moment al zilei. Sunt ambalate individual, exact la fel ca produsele din gama Pampers XXL pentru igiena intimă a bebelușilor. Această caracteristică importantă le face ideale pentru utilizarea în călătorii, sau în timpul ieșirilor în oraș.

Utilizarea șervețelelor umede pentru bebeluși poate ajuta la prevenirea răspândirii bacteriilor și a infecțiilor, mai ales în situațiile în care nu este posibil un acces rapid la o sursă de apă curată și alte soluții de îngrijire. Utilizarea acestor produse reduce semnificativ timpul necesar pentru schimbarea celor mici. 

Înainte de a utiliza șervețelele umede pe zone mari de piele, testează-le pe o suprafață cât mai redusă posibil, pentru a te asigura că nu provoacă reacții alergice sau iritații. După utilizare, aruncă aceste produse de unică folosință într-un recipient pentru deșeuri închis ermetic, pentru a preveni contaminarea.

  1. 9 95 Lei
    9 65 Lei
    ACT FOR GOOD
    6 99 Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!