Scutece

Alege cele mai bune scutece din oferta Carrefour, pentru ca bebelușul tău săse bucure de un nivel ridicat al igienei intime. Identificărapid produse de cea mai bunăcalitate, cepermit o înlocuire simplu de realizat, la prețuri foarte atractive. Găsești modele de scutece variate și pachete însoțite de oferte promoționale, ideale pentru orice moment al zilei. 

Dacăștii deja ceea ce cauți in categoria „Scutece si sevetele umede”este simplu săcomanzi online cele mai bune scutece pentru cel mic. Filtrele din paginăte ajutăsăadaugi rapid in produsele dorite, astfel încât sănu economisești doar bani, ci și timp prețios, dacăalegi săle comanzi online de la Carrefour. Diferite modele din gama de scutece Pampers, alături de alte soluții calitative, sunt disponibile aici. 

Comandăonline scutece pentru bebeluși de la Carrefour

Scutecele pentru bebeluși de unicăfolosințăsunt ușoare, compacte și pot absorbi cu succes scurgerile produse în timpul unei zile. Cele mai bune scutece pentru copii trebuie sa ofere o atingere plăcutăla contactul realizat cu pielea celui mic, datoritămaterialelor delicate și a sistemelor de prindere ce garanteazăo fixare sigura. 

Calitatea unor scutece de schimb se bazeazăși pe un nivel de respirabilitate ridicat, pentru a nu exista disconfort termic. Atunci când bebelușii poarta scutece Pampers sau alte modele de o calitate foarte bună, prezente în oferta noastrăonline, se pot mișca în voie. Sistemul de prindere oferă, însă, mobilitate optimă, de aceea, riscul de producere a unor iritații la nivelul pielii este unul redus. 

Scutece de unicăfolosințăpentru bebeluși la prețuri atractive

La noi poți alege din scutece de diferite dimensiuni, în funcție de greutatea copilului tău. Astfel, cu doar un click, poți opta pentru pamperși de la nr. 1 pânăla nr. 5. Noi îți punem la dispoziție mai multe variante de plată, inclusiv prin Cardul BT direct sau chiar în rate. Mai mult decât atât, dacăoptezi pentru varianta Cardului Direct BT, vei primi 5% din bani înapoi pe card la plata integrală!

Pentru căne place săîți îndeplinim toate dorințele, am creat și o categorie de servetele umede pentru bebelusi. Te asigurăm cătoate produsele pe care le vei găsi la noi au la bazămateriale de înaltăcalitate și sunt foarte sigure și blânde cu pielea bebelușului tău.

Alege pamperși de pe carrefour.ro și noi îți livrăm rapid comanda, în 24-72 de ore la adresa aleasăde tine! În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

1-24 din 151 produse

1-24 din 151 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!