Patuturi si tarcuri bebelusi

Găsești pe carrefour.ro pătuțuri și țarcuri pentru bebeluși, realizate conform celor mai ridicate standarde de siguranță. Ai acces la o gamă variată de modele, însoțite de prețuri pentru fiecare buget. Aceste piese de mobilier sunt esențiale în primii ani de viață, oferind un cadru optim pentru odihna bebelușilor. Alege inspirat, raportându-te la spațiul avut la dispoziție, nuanțele și materialele disponibile, dar și la formele sau elementele structurale ale țarcurilor și pătuțurilor.

Grija pentru siguranța și confortul celui mic te îndreaptă către o astfel de achiziție. Noi îți punem la dispoziție soluții ideale pentru a mobila camera bebelușului sau pentru a echipa camera părinților, astfel încât micuțul să fie supravegheat îndeaproape, pe timp zi sau pe timp de noapte. Te invităm să afli mai multe informații esențiale despre această categorie de produse. 

Pătuțuri bebe și țarcuri la preț foarte avantajos 

Aici este locul potrivit pentru a comanda online un pătuț de bebe sau un țarc. Motivele pentru o astfel de alegere sunt cât se poate de variate. În primul rând, nivelul ridicat de siguranță reprezintă criteriul de bază pentru o astfel de alegere, de aceea, ne-am asigurat că includem în ofertă doar piese de mobilier sigure, cu multiple elemente structurale de protecție. 

Mai mult decât atât, specificul camerei sau stilul de amenajare pentru spațiul bebelușului sunt alți factori-cheie analizați de noi, pentru selectarea unor modele adaptate oricărui ambient. Găsești aici țarcuri și pătuțuri de bebeluși in nuanțe de crem, maro sau roz, ideale pentru camere de fetițe sau camere de băieței. Dimensiunile acestor piese de mobilier sunt disponibile în paginile lor. Cu un singur click pe imaginile acestora, ai acces la toate informații utile pentru o astfel de comandă. 

Ai parte de prețuri foarte bune pentru întreaga gamă de produse, iar dacă știi deja care este valoarea bugetului direcționat către această achiziție, poti seta cu ajutorul filtrului „Preț” limitele la care dorești să te raportezi. Simplificarea procesului de căutare, cu ajutorul filtrelor de sortare rapidă, generează mai mult confort în identificarea unui model de pătuț sau țarc potrivit.

Modele variate de pătuțuri de copii și țarcuri în oferta Carrefour

Pătuțurile și țarcurile sunt deosebit de utile. Dormind încă de la o vârstă fragedă într-un astfel de spațiu, micuțul se va obișnui progresiv cu ideea unui cadru special conceput pentru odihnă, diferit de locul în care dorm părinții. Mai mult decât atât, aceste piese de mobilier pot fi ornate cu diferite perne, pilote si paturici de bebelus, precum și cu lumini sau jucării specifice vârstei sale, astfel încât întreaga experiență pe care o percepe să inspire armonie, siguranță și confort. 

Unul dintre cele mai importante elemente ale unui astfel de corp este salteaua. Trebuie să fii atent ca aceasta să respecte cele mai înalte standarde privind igiena, fie că o achiziționezi separat, fie ca vine odată cu mobilierul comandat online pentru camera bebelușului. Cea mai bună saltea pentru un țarc sau pătuț de copii este foarte bine ventilată și asigură protecție antimicrobiană. De asemenea, are dimensiuni adaptate cadrului și este prevăzută cu o husă rezistentă.

Descoperă toate produsele din categoria „Mobila si decorare camera bebelusului”, apoi adaugă în coșul de cumpărături cele mai importante soluții pentru construirea de la zero a unui spațiu sigur și funcțional, în interiorul căruia cel mic se poate poată juca și odihni în voie. Te-ar mai putea interesa și produsele din categoria:„Organizare si depozitare camera bebelusului”.

Graba strica treaba.

Se aplica si la tastat. Arunca un ochi sa vezi daca ai scris corect.
    Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

    Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!