Televizoare SMART

Ai parte de televizoare smart la cele mai bune prețuri și cu funcții de ultimăgenerație, pentru a te bucura de conținutul video preferat alături de toți cei dragi. Ești în căutarea unui TV smart? Carrefour îți oferăo gamăvariatăde modele, pentru a găsi exact produsul de care tu ai nevoie. Vezi oferta noastră, comanda online televizorul cu funcții inteligente și bucură-te apoi de posturile preferate sau de alte formate video! 

Poți conecta un televizor smart la rețeaua Wi-Fi sau la alte soluții tv, audio sau home cinema, pentru experiențe 360°, de care poți avea parte în timpul tău liber. Ești pasionat de gaming? Comanzi online un smart TV ultra HD, 4K sau 8K, îl conectezi apoi la consola pentru jocuri video si sistemul audio din spațiul respectiv și vezi apoi orice detaliu la un nivel al clarității absolut uimitor. Aflămai multe despre aceastăcategorie de aparate electrocasnice!

Televizoare smart la reducere în oferta Carrefour 

Spre deosebire de un televizor basic, un smart TV îți permite controlul absolut asupra conținutului video afișat pe display-ul său, indiferent de tipul formatului. Cu ajutorul său este mult mai simplu sădai PLAY la posturile tale preferate de știri, muzica, divertisment sau sport, săasculți muzica ta preferată, săte joci sau săvezi filme și seriale la o claritate uimitoare, de pe diferite canale de streaming video. 

Poți accesa din meniul unui televizor smart de ultimăgenerație content video de pe Youtube, Netflix, HBO MAX și alți provideri la care ești deja abonat. Experiența oferităde un astfel de setup nu se comparăcu cea oferităde laptop, deoarece un smart tv îți permite săconstruiești de la zero o mini salăde cinema chiar în confortul propriului tău living.

Sorteazăîn funcție de prețprodusele disponibile în categoria „Televizoare smart”și profităacum de cele mai bune oferte! Avem pentru tine modele la reducere, astfel încât bugetul de care dispui săfie potrivit pentru o achiziție inspiratăpe carrefour.ro! Indiferent de alegerea pe care o realizezi, ai parte de un raport calitate-prețextrem de avantajos.

Comandăun televizor smart de ultimăgenerație 

Ține cont de cele mai importante criterii pentru o astfel de alegere, astfel încât săai certitudinea ca iei pentru acasăun televizor smart adaptat nevoilor tale:diagonala, compatibilitatea modelului cu alte accesorii pentru smart TV, funcțiile pe care le oferăîn meniu (ex:acces gratuit la diferite formate, posibilitatea de a utiliza diferite aplicații) sau caracteristicile asociate calității video - rezoluția, luminozitatea, raportul imaginii, numărul și intensitatea culorilor etc.

La noi găsești diferite televizoare SMART Samsung OLED și Samsung QLED, alături de alte modele cu funcții de ultimăgenerație, ce permit experiențe audio-video incredibile. Smart TV-uri Philips, NEI, LG sau Sony sunt, de asemenea, prezente în oferta noastrăactualizatăperiodic, pentru a găsi rapid un producător de care ești interesat. Simplifici acest proces, căutând cele mai bune televizoare smart cu ajutorul filtrului „Brand”din pagină.

Realizeazăo alegere inspiratăde SMART TV, raportându-te și la spațiul disponibil într-o anumităîncăpere a casei. Dacăîți dorești amplasarea acestui tip de televizor pe un plan suspendat, aruncăo privire atentăși în pagina cu suporturi TV. Găsești prețuri avantajoase pentru cele mai bune sisteme de fixare a unui televizor smart, ce permit o amplasare sigurăși confort în schimbarea poziției aparatului, odatăce a fost fixat pe cadrul de susținere. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!