Carduri de memorie

Comandăonline cele mai bune carduri de memorie la ofertăși asigură-te căorice tip de conținut poate fi stocat fărăprobleme în memoria device-ului tău! Găsești la Carrefour soluții compatibile cu aparate foto DSLR, camere video sport și alte echipamente cu care poți genera sau vizualiza diferite tipuri de conținut. 

Cardurile de memorie performante sunt indispensabile astăzi pentru realizarea unor sesiuni de fotografie, filmarea clipurilor video de dimensiuni mari sau chiar utilizarea fărălimitări a dispozitivelor mobile de ultimăgenerație. De aceea, este important săai la îndemânăo astfel de soluție, cu ajutorul căruia săîți poți extinde cu simplitate baza de date media.

Alege cel mai bun card de memorie pentru tine

Adaugăîn geanta cu aparate foto si accesorii unul sau mai multe carduri de memorie, cu o capacitate de 16GB, 32GB, 64GB, 128GB sau 256GB. Identifici rapid modelul cu cea mai bunăvaloarea (GB) pentru nevoia ta, prin selectarea filtrului de căutare rapidădisponibil aici. Ai parte de prețuri foarte bune pentru toate soluțiile de extindere a memoriei.

Opteazăpentru un card de memorie care are clasa de viteza adaptatăfuncțiilor utilizate și vezi care sunt soluțiile pe care ți le oferim, dacăești în căutarea unui produs ce vine la pachet și cu adaptor. În aceastăpaginăam pregătit pentru tine produsele celor mai importante branduri din segmentul cardurilor de memorie:SanDisk, Kioxia, GoodRam, Hama și mulți alții.

Cele mai bune carduri MircroSD pentru dispozitivul tău mobil sunt la un click distanțăde tine. Vezi modelele prezente acum în stocul nostru și aflămai multe informații esențiale despre acestea, utile în alegerea pe care urmeazăsăo realizezi. Dacăești interesat de ofertele Carrefour la MicroSDHC sau MicroSDXC, click pe filtrele de căutare potrivite!

Carduri de memorie la prețavantajos pe Carrefour.ro

Lista de dispozitive în care se poate integra un card de memorie este variată:aparate foto digitale, playere, console de gaming, laptopuri etc. Pentru cădispun de memorie flash, datele media salvate pe acestea nu se pierd, la momentul deconectării. Cu ajutorul acestora, ai mereu loc suficient pentru a păstra pozele, clipurile video, aplicațiile și fișierele preferate. 

Vezi și reducerile pe care ți le-am pregătit în categoria „Card reader”. Cu ajutorul unui cititor de carduri, poți citi cu ușurințădatele stocate în memoria acestora. Conectarea sa la un laptop sau la un calculator permitere o copiere simplăși rapidăa fișierelor din camera foto, camera video, smartphone sau de pe un alt device în care ai introdus un card de memorie. 

Indiferent de alegerile pe care realizezi pentru lista cu accesorii pentru dispozitivele tale foto-video, la Carrefour te bucuri de prețuri extrem de avantajoase, pentru un an întreg. Comandăonline soluțiile ideale pentru tine și bucură-te de cele mai bune oferte ale momentului!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!