Cabluri HDMI, USB, AV

Achiziționarea cablurilor foto-video potrivite este esențialăpentru utilizarea aparatelor pe care le utilizezi, sau pentru transferul și descărcarea datelor stocate în memorie. Ești interesat săachiziționezi cabluri HDMI, USB sau AV pentru camera foto / video? La Carrefour găsești ca de fiecare datăcele mai potrivite produse, la prețuri atractive. 

Exploreazăîntreaga gamăde soluții și alege un cablu compatibil cu aparatul pe care îl utilizezi. Ofertele special pregătite pentru acest sezon îți permit sărealizezi o adevăratăinvestiție. Cu banii economisiți, achiziționezi și alte produse din categoriaAparate foto si accesorii, la fel de importante pentru pasiunile tale. Aflămai multe chiar acum:

Cabluri HDMI, USB și AV la prețuri atractive 

Cablul HDMI este utilizat pentru a transfera conținut video de înaltădefiniție și sunet digital între dispozitive. Cablul USB permite transferul de date și încărcarea unui dispozitiv. Cablul AV este utilizat pentru a conecta dispozitive din generații anterioare, ce nu dispun de porturi pentru cabluri HDMI sau USB. 

Principalele lor caracteristici sunt viteza de transfer, calitatea și compatibilitatea cu alte echipamente. Cablurile HDMI se clasificăîn funcție de performanța lor, cu HDMI 1.4 - vitezăde transfer de 10,2 Gbps și HDMI 2.1 - vitezăde transfer de 48 Gbps. Cablurile USB au specificații similare, cu USB 2.0 - vitezăde transfer de 480 Mbps și USB 3.0 - vitezăde transfer de 5 Gbps.

Vezi ce branduri am inclus în oferta online și comandăapoi cabluri HDMI, USB si AV de la Hama, BlueSky, Poss sau sBox. Pentru un confort deplin, asigură-te călungimea cablului este suficient de bună, în cazul în care cele douăaparate conectate se aflăla o anumitădistanță, sau dacăalegi sănu mai scoți camera de petrepied, la momentul transferului de date în laptop. 

Cum săconectezi cablurile HDMI, USB și AV

Pentru a conecta corect un cablu, identificăporturile corespunzătoare de pe aparatele utilizate. Conecteazăun capăt al cablului în portul corespunzător de pe primul aparat și celălalt capăt în portul corespunzător de pe al doilea aparat. Pentru cablurile HDMI și USB, asigură-te căle conectezi în direcția corectă. Aceste cabluri au un capăt plat și unul în formăde "D" sau "L".

Pentru cablurile AV, asigură-te căfiecare mufăeste conectatăla culoarea corespunzătoare de pe aparat. De obicei, mufa galbenăeste pentru video, iar cele roșii și albastre sunt pentru audio. Dupăce ai conectat cablurile, porniți ambele aparate și selecteazăsursa corespunzătoare de pe primul aparat. Pentru stocarea datelor transferate, comandăși uncard de memorie

Accesoriile acestora permit mai mult control asupra acestora. De exemplu, prelungitoarele HDMI și USB permit extinderea lungimii cablului și conectarea mai multor dispozitive la o sursă, iar splitterele HDMI permit divizarea semnalului în mai multe fluxuri. Cablurile de conversie permit conectarea dispozitivelor HDMI la monitoare mai vechi cu intrare VGA sau DVI.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!