Tricouri fete

Orice zi este potrivităpentru a-i înnoi garderoba micuței tale. Dacăvrei săcomanzi online cele mai noi tricouri de fete din colecția TEX, îți oferim o serie de informații utile pentru cele mai bune alegeri. Ține cont de acestea și utilizeazăfiltrele de căutare disponibile în pagină, astfel încât săfaci economii importante, ori de câte ori comanzi online haine de copii de la noi. 

Cele mai noi modele de tricou pentru fetița ta au nuanțe adaptate vârstei și sunt realizate din materiale calitative, delicate cu pielea sensibilăși foarte durabile. Îți dorești săîi cumperi celei mici tricouri noi pentru ora de educație fizicăși sport, sau pentru momentele frumoase din timpul vacanțelor? Vezi cele mai bune prețuri pentru aceastaimbracaminte de fete și alege inspirat! 

Tricouri de fete la prețuri foarte bune

Găsești aici tricouri cu mânecăscurtă, ideale pentru zilele calde de varăsau pentru activitățile sportive. Acestea sunt confortabile și ușor de purtat. Pentru perioadele mai reci, cumperi de la Carrefour tricouri din materiale ce oferăprotecție împotriva frigului. Acestea pot fi combinate cu alte articole vestimentare - pulovere sauhanorace de fete - pentru mai mult confort termic.

Tricourile cu imprimeuri sau mesaje sunt o altăopțiune popularăpentru fetițe. Acestea pot avea diverse design-uri, inspirate din cărțile de colorat sau desenele animate preferate. De asemenea, aceste modele pot avea imprimate pe mâneci, sau pe ambele fețe ale articolului, animăluțe, forme geometrice sau diferite mesaje inspiraționale, adaptate vârstei. 

Astfel, fetița poate purta diferite tricouri în ton cu propria personalitate. Este simplu săconstruiești de la zero ținute de vară, atunci când lista de opțiuni este una atât de variată. Vezi cele mai noi modele de tricou TEX, Disney sau Nickelodeon, alături de alte hăinuțe frumoase, ideale pentru a fi purtate la școală, la grădiniță, în orașsau în timpul ieșirilor in inima naturii.

Comandătricouri de fete din colecția TEX

Dacăvrei sa comanzi online tricouri de stat în casă, alege modele realizate din bumbac, material delicat cu pielea, durabil și care asigurăo foarte bunămobilitate. Vrei săcumperi de la Carrefour tricouri de fete pentru diferite activități fizice? Alege tricouri din poliester, sau din combinații de bumbac și poliester, deoarece eliminărapid umezealăși sunt foarte rezistente. 

Pentru o alegere corectăa tricoului, trebuie sății cont și de creșterea rapidăa fetiței. Pentru a realiza economii importante, poate fi o idee bunăsăoptezi pentru o mărime mai mare, astfel încât se bucure de aceleași niveluri de mobilitate și confort, pe măsurăce se dezvoltă. Astfel, tricoul comandat online va putea fi purtat pentru un interval mult mai mare de timp.

Respectăinstrucțiunile de pe eticheta tricoului, atunci când îl speli și îl usuci, pentru a menține calitatea țesăturilor din care este realizat. De exemplu, unele tricouri de fete necesităspălarea la temperaturi scăzute sau doar spălarea manuală, iar altele nu pot fi uscate în uscător. Înainte de a finaliza comanda, vezi și cele mai noi modele depantaloni si colanti de fete

1-24 din 143 produse

 1. 2499Lei
  1999Lei
 2. 2499Lei
  1999Lei
 3. 2499Lei
  1999Lei
 4. 2499Lei
  1999Lei

1-24 din 143 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!