Pantaloni baieti

Cauți modele confortabile și cool de pantaloni pentru băieți? Te invităm sădescoperi oferta noastrăde articole vestimentare dedicate băieților de toate vârstele! Iți propunem o selecție variatăde modele de bermude și pantaloni lungi, confecționați din diverse materiale și care se preteazăpentru o mulțime de ocazii. 

De asemenea, din oferta noastrăfac parte jeanșii, pantalonii sport și cei cargo, precum și shorturile de baie. Poți opta pentru pantalonii albi de băieți, pantaloni simpli, cu buline, dungi și alte imprimeuri sau pentru modele de pantaloni subțiri de băieți cu aplicații și fermoare, alături de alteaccesorii pentru băieți. Iți punem la dispoziție variante cromatice diverse, precum și pantaloni pentru băieți cu croi lejer sau conic.  

Diversitate de modele de pantaloni pentru băieți la Carrefour

La Carrefour, găsești o varietate de modele și stiluri de pantaloni pentru băieți. Poți alege între pantaloni scurți, lungi, de trening, jeans, cargo etc. În plus, poți găsi pantaloni cu diverse culori și imprimeuri, astfel încât săpoți alege produsele care se potrivesc cel mai bine cu preferințele copilului tău.

La Carrefour, poți găsi o gamăde branduri calitative laîmbrăcămintea pentru băieți, cum ar fi Tex, Warner, Marvel sau altele. Aceastăvarietate de opțiuni te poate ajuta săalegi produsele potrivite pentru copiii tăi în funcție de preferințele lor.

La Carrefour, pantalonii pentru băieți sunt disponibili într-o gamăvariatăde prețuri, începând de la 19,99 lei și ajungând pânăla 79,99 lei, în funcție de marca și modelul selectat. Astfel căgăsești pantaloni de băieți la prețuri accesibile, în funcție de bugetul pe care îl ai. Mai mult, îți oferim constant reduceri de preț, oferte speciale sau promoții sezoniere. Pentru a profita de ele la timp, este important săverifici site-ul Carrefour pentru a afla despre cele mai bune oferte disponibile și astfel săeconomisești bani.

Cum săalegi pantalonii potriviți pentru copii băieți?

Pentru a alege pantalonii potriviți pentru copii băieți, este important sămăsori corect dimensiunile copilului, precum înălțimea, talia și lungimea picioarelor. Aceste măsurători te vor ajuta săalegi pantalonii potriviți, în funcție de vârstă. De asemenea, este important sății cont de material și calitate. Alege pantaloni confecționați din materiale de calitate și durabile pentru a asigura confortul copiilor. Materialele naturale, cum ar fi bumbacul sau inul, sunt de obicei mai bune pentru pielea sensibilăa copiilor, deoarece permit acesteia sărespire și nu provoacăiritații.

O altăconsiderație importantăeste stilul și designul pantalonilor. Este important săalegi pantaloni care săse potriveascăocaziei și stilului personal al copilului, astfel încât săîi poți asorta cutricoul sau bluza potrivite. Existăo varietate de modele, culori și stiluri disponibile, de la pantaloni sport, pânăla pantaloni eleganți sau casual. Este important săalegi pantalonii care sunt potriviți pentru activitățile zilnice ale copilului și care să-i ofere libertate de mișcare.Ține cont de aceste informații și cumpărăpantaloni de băieți de la Carrefour!

  1. 4299Lei
    3499Lei
  2. 4299Lei
    3499Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!