Trolere medii

Un troler mediu este ideal pentru călătorii de aproximativ o săptămână, având dimensiunile potrivite pentru portbagajul unei mașini mici, sau chiar pentru spațiile dedicate depozitării din tren, autocar și avion. Dacă pleci într-o călătorie de afaceri sau într-o mini vacanță, găsești aici soluția ideală pentru bagajele tale. 

Într-un troler de dimensiuni medii pot încăpea fără probleme hainele, încălțămintea și alte produse necesare într-o locație străină, atunci când ești plecat de acasă pentru câteva zile. Spre deosebire de un troler mic, oferă mai mult spațiu pentru lucrurile tale, însă față de un troler mare, nu este la fel de util pentru două persoane. 

Comandă trolere medii din oferta Carrefour 

Te surprindem cu prețuri atractive pentru toată gama de trolere medii. Am adăugat în ofertă modele de troler Lamonza, Ella Icon, dar și alte soluții la fel de practice, ideale pentru a împacheta bagajele de luat într-un city break de vis. Pentru călătorii mai lungi, descoperă gama noastră de trolere mari. 

Indiferent de dimensiunea trolerului, este important ca acesta să fie realizat dintr-un material durabil, care să reziste la uzură, pentru a proteja fără probleme bunurile pe care le transporți. De asemenea, este important ca trolerul comandat de la Carrefour să aibă o structură solidă, care să nu se deformeze sub presiune.

Un material rezistent la apă poate fi, de asemenea, un avantaj, pentru a proteja conținutul trolerului în cazul unor condiții meteo nefavorabile. Funcționalitatea este un alt factor important. Achiziționează un troler mediu cu diferite compartimente și buzunare, pentru a putea organiza eficient lucrurile personale.

Trolere medii la prețuri foarte atractive

Dacă vrei să identifici cele mai bune prețuri din pagină, ordonează produsele în funcție de reducerile disponibile în acest moment pe site. Astfel, poți achiziționa un troler la un raport calitate-preț foarte bun. Pentru a vedea și alte produse dedicate bagajelor la prețuri avantajoase, descoperă toată gama de trolere si valize.

Vezi ce modele de troler mediu sunt prevăzute cu un mâner telescopic simplu de acționat și roți concepute să asigure același nivel ridicat de mobilitate, atât pe suprafețe lucioase - granit, marmură, gresie, parchet laminat - cât și pe suprafețe de teren acoperite cu ciment, travertin sau dale pentru pavaj. 

Siguranța este o altă caracteristică esențială a unui troler mediu. Mulți producători oferă alături de produsul propriu-zis lacăte și chei, sau alte tipuri de încuietoare, pentru a proteja bunurile pe aeroport, în gări, stații de metrou sau în lobby-ul hotelului. Materialul rezistent la tăiere este un alt element de siguranță de care este indicat să ții cont în alegerea ta.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!