Genti

Profită de cele mai bune prețuri la genți și comandă online un model ideal pentru durata și specificul plecării tale. Alege geanta de călătorie în funcție de dimensiuni, culoare și calitatea materialelor din care este realizată. Citește cu atenție informațiile din paginile de produs, pentru a identifica un model cu sisteme de închidere sigure și suficiente compartimente. 

Utilizează filtrele pentru a simplifica procesul de căutare. Identificarea unei genți de voiaj utile este o treabă simplu de realizat, dacă știi cum să utilizezi acest ajutor de mare preț. Economisești timp și bani, iar căutarea devine una personalizată. Dacă vrei să afli mai multe informații importante despre alegerea unei genți de la Carrefour, continuă să citești:

Alege cele mai bune genți în funcție de nevoile tale

Avem disponibile în ofertă modele variate de geantă pentru diferite deplasări în țară și străinătate, la prețuri foarte convenabile. Dacă te pregătești de plecare și ai nevoie de o geantă, raportează-te la durata călătoriei și destinația aleasă, pentru a comanda online de la Carrefour un produs suficient de încăpător, astfel încât să poți lua cu tine bagajele necesare. 

Pentru confort deplin în utilizare, alege o geantă care are și suport de prindere pe umăr. Dacă ai probleme cu spatele, sau dacă știi că trebuie să ai la tine un bagaj mult prea voluminos, vezi oferta noastră de trollere și optează pentru un astfel de produs. Datorită sistemului de roți cu care este prevăzut, trollerul se manevrează foarte ușor pe ciment sau gresie. 

Gențile de voiaj sunt foarte importante și utile pentru orice mare iubitor de călătorii. Fie că sunt de dimensiuni mici sau mari, ele te poartă peste tot, oriunde ai merge. De aceea, carrefour.ro îți este alături și ți-a pregătit o gamă variată de genți de voiaj din care să alegi, ale unor branduri precum Lamonza, Ella Icon sau Enso. 

Genți la prețuri avantajoase în oferta online Carrefour 

Poți opta pentru o geantă de umăr sau pentru o variantă pliabilă, foarte ușor de transportat. După ce ai adăugat în coșul de cumpărături ce îți dorești, ai la dispoziție mai multe variante de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct, care îți aduce beneficii. Dacă alegi cea de-a doua variantă, vei primi 5% din bani înapoi pe card la plata integrală!

Tot de aici poți achiziționa online genti si carucioare de cumparaturi, ideale pentru a merge la piață sau la hypermarket. Sunt spațioase, au sisteme de prindere sigure, un cadru rezistent și sunt dotate cu roți, pentru ca produsele să fie transportate cu simplitate. Pentru obiecte mici, pe care să le scoți din geantă și să le ai asupra ta în excursie, vezi gama de borsete încăpătoare.

Alege produse din gama sport și timp liber de pe carrefour.ro și bucură-te de livrare rapidă în 24-72 de ore la adresa ta. Pentru că ne dorim ca tu să fii mereu mulțumit de serviciile noastre, îți oferim 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra comenzii.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!