Biciclete de munte

Mișcarea în aer liber joacă un rol semnificativ în menținerea unui tonus bun, dar și pentru sănătatea corpului. În aceeași categorie intră și ciclismul. Pentru că nimic nu este mai spectaculos decât muntele, încurajăm mersul pe bicicletă în aceste zone înfrumusețate de natură.

 

Alege bicicleta de munte ideala de pe Carrefour!

La noi poți alege dintre numeroasele variante de biciclete de munte, atât pentru copii, cât și pentru adulți. În plus, îți punem la dispoziție mai multe variante de plată, inclusiv prin Cardul BT direct sau chiar în rate. Dacă optezi pentru varianta Cardului BT, te vei bucura de 5% CASHBACK la plata integrală!

 

Îți recomandăm ca atunci când cauți biciclete, să fii atent la dimensiunile acestora. Bineînțeles, când vorbim despre biciclete pentru copii, acestea sunt de dimensiuni mai reduse decât cele de adulți, însă majoritatea variantelor disponibile au înălțimea și șaua reglabile. Nu uita să alegi și echipamente pentru ciclism, astfel încât să fii mereu în siguranță și să te bucuri de aventură fără nicio grijă!

 

Alege biciclete de munte de pe carrefour.ro, iar noi îți livrăm rapid comanda la adresa ta, în 24-72 de ore. În plus, îți punem la dispoziție 30 de zile pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!