Biciclete de munte

Mișcarea în aer liber joacăun rol semnificativ în menținerea unui tonus bun, dar și pentru sănătatea corpului. În aceeași categorie intrăși ciclismul. Pentru cănimic nu este mai spectaculos decât muntele, încurajăm mersul pe bicicletăîn aceste zone înfrumusețate de natură.

 

Alege bicicleta de munte ideala de pe Carrefour!

La noi poți alege dintre numeroasele variante de biciclete de munte, atât pentru copii, cât și pentru adulți. În plus, îți punem la dispoziție mai multe variante de plată, inclusiv prin Cardul BT direct sau chiar în rate. Dacăoptezi pentru varianta Cardului BT, te vei bucura de 5% CASHBACK la plata integrală!

 

Îți recomandăm ca atunci când cauți biciclete, săfii atent la dimensiunile acestora. Bineînțeles, când vorbim despre biciclete pentru copii, acestea sunt de dimensiuni mai reduse decât cele de adulți, însămajoritatea variantelor disponibile au înălțimea și șaua reglabile. Nu uita săalegi și echipamente pentru ciclism, astfel încât săfii mereu în siguranțăși săte bucuri de aventurăfărănicio grijă!

 

Alege biciclete de munte de pe carrefour.ro, iar noi îți livrăm rapid comanda la adresa ta, în 24-72 de ore. În plus, îți punem la dispoziție 30 de zile pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!