Saltele gonflabile

La Carrefour găsești de fiecare dată cele mai bune produse pentru tine, la prețuri așa cum îți dorești. Alege un produs din categoria „Saltele gonflabile” și ai parte de confort deplin, atunci când te afli în inima naturii. Profită acum de reducerile pe care le-am pregătit și grăbește-te să prinzi ofertele acestui sezon! 

Drumețiile alături de cei dragi capătă și mai mult farmec, atunci când la îndemână un echipament complet. Pe lista cu lucruri de luat la drum trebuie să își găsească locul și o saltea gonflabilă, aleasă de pe carrefour.ro în funcție de preț, dimensiuni, materialele din care este realizată și accesoriile/sistemele de umflare, pentru o utilizare facilă a produsului. 

Alege o saltea gonflabilă de dormit la un preț avantajos 

Somnul odihnitor este foarte important pentru a străbate pe jos kilometri întregi, atunci când te afli într-o drumetie. Însă de cele mai multe ori, confortul de acasă nu este același cu cel dintr-un cort sau chiar de sub cerul liber, în nopțile calde ale verii. De aceea, o saltea gonflabilă este cea mai bună soluție pe care o ai la îndemână, pentru a te odihni cât mai bine posibil. 

Datorită structurii sale, cea mai bună saltea de camping asigură o poziție corectă a coloanei vertebrale și poate fi configurată într-un timp relativ scurt, în funcție de echipamentele pe care tu le ai la dispoziție. Pentru a umfla rapid, vezi gama noastră de pompe pentru saltele, alegând apoi un produs eficient și cu un design ergonomic. 

Fie că alegi o saltea gonflabilă de 2 persoane sau o saltea Intex single, asigură-te că materialul acesteia este suficient de rezistent la înțepare, iar valvele pentru păstrarea aerului la interior oferă o etanșeitate optimă. Aceasta este cea mai bună soluție, fiindcă salteaua gonflabilă se strânge la final într-o forma compactă, ocupând astfel un spațiu cât mai restrâns în bagajele de drumeție. 

Studiază întreaga ofertă de saltele gonflabile 

Preferi salteaua gonflabilă în locul izoprenului, atunci când înnoptezi la cort? Alege produsul ideal, prin raportare la dimensiunile spațiului disponibil pentru dormit, alocând o marjă de eroare de aproximativ 5-10 centimetri. Reține că dimensiunile de compactare ale unei saltele gonflabile sunt direct proporționale cu dimensiunile-standard ale acesteia. 

Găsești aici saltele gonflabile din PVC sau vinil, cu inserții textile sau din cauciuc, în nuanțe variate. Lista de produse include saltele twin de diferite dimensiuni, saltele cu pompă integrată, dar și perne gonflabile pentru confortul celor care dorm în mijlocul naturii. Alege culoarea potrivită pentru o saltea pneumatică și adaugă apoi modelul respectiv în coșul de cumpărături.

Te echipezi corespuzător pentru drumeție cu produse de pe carrefour.ro! Te așteptăm cu reduceri atractive și produse calitative, pentru ca fiecare aventura în aer liber să ofere confort, siguranță și mobilitate. Sortează produsele în funcție de preț, pentru a-ți fi mult mai simplu să identifici cele mai bune saltele gonflabile pentru bugetul tău!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!