Camping

De ce sunt importante articolele de camping?

Expediția în naturăși camparea sunt experiențe foarte plăcute pe care trebuie săle încerci cel puțin o datăîn viață. Înainte de a pleca la drum, îți recomandăm săîți pregătești toate articolele necesare, astfel încât întreaga aventurăsăfie reușită.

 

Pe carrefour.ro găsești o varietate de accesorii de camping care săîți asigure drumeții de neuitat. Îți asigurăm livrarea produselor în 24-72 de ore la adresa ta. În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

 

Ce accesorii sunt necesare pentru camping?

Primul lucru de pe listăeste cortul. Atunci când îl alegi, îți recomandăm săfii atent la capacitatea acestuia pentru a avea suficient spațiu. De asemenea, este important sății cont și de materialul din care este confecționat. Fibra de nailon, poliesterul simplu sau în combinație cu fibra de bumbac sunt cele mai populare datorităimpermeabilității și a rezistenței crescute.

 

Următoarele articole de pe listăsunt sacii de dormit și saltelele. Dacăîn cazul primelor este esențial săfii atent la dimensiuni și material, saltelele sunt de nelipsit pentru căoferăprotecție suplimentarăîmpotriva frigului și umezelii. O variantăaccesibilăeste salteaua gonflabilă, care poate fi montatăfoarte ușor, asigurându-ți un somn liniștit, chiar și într-un cort.

 

De ce sfaturi ar trebui sății cont?

Pe lângăaceste articole, îți sugerăm săadaugi pe listăși rucsacuri, câteva perne, pături, lanterne și baterii, brichete sau chibrituri. Suplimentar, pentru a te bucura din plin de excursie, poți opta și pentru hamacuri, masa și scaune pliabile, spray anti-țânțari, crema pentru protecție solară, binocluri și baterii externe.

 

Dacăai planificat o excursie în natură, te invităm sădescoperi gama de articole pentru camping disponibilăpe carrefour.ro. Odatăce te-ai hotărât, vei observa căai la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. În cazul în care optezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală.

  1. 1190Lei
    799Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!