Metode de livrare TEX

Modalitati de livrare a coletelor

Pentru comenzile din sectiunea "Carrefour & Partenerii" poti opta intre:

  • Livrare la adresa ta
  • Livrare la unul din punctele de Click & Collect aflate in incintele magazinelor Carrefour, pe care il selectezi in functie de preferintele tale, direct de pe Carrefour.ro in momentul in care plasezi comanda.

Ce inseamna Click & Collect?

Tu comanzi, platesti online si iti ridici coletul de la un punct de livrare preferat de tine, in unul din hypermarketurile Carrefour. 

Pentru fiecare produs/partener modalitatea de livrare este afisata pe site: Livrare acasa si/sau Click & Collect.

Serviciul de Click & Collect este disponibil doar cand este afisat in pagina de produs.

Avantajele livrarii in Click & Collect sunt:

  • Costuri de livrare mai mici
  • Nu esti conditionat de prezenta la adresa de livrare la data si ora fixa, cand ajunge curierul. Iti alegi singur data si ora cand mergi sa le ridici, avand o mai mare flexibilitate.

Retur gratuit in 30 de zile 

Pentru inregistrarea unui retur, ne puteti contacta, in termen de 30 de zile de la primirea coletului, atat telefonic, la numarul 0800-0800-02, cat si pe mail, accesand rubrica "Scrie-ne" din site. Dupa inregistrarea returului, acesta va fi procesat , dupa cum urmeaza: -in cazul comenzilor platite cu cardul, banii va vor fi virati in contul asociat acestuia in maxim 24 de ore de la preluarea coletului de catre curier

- In cazul comenzilor platite ramburs, ridicarea coletului si rambursarea sumei aferente se va efectua direct de catre curier in maxim 14 zile lucratoare de la preluarea cererii Produsele returnate trebuie să contină toate etichetele şi instrucţiunile originale atasate produsului.

Livrare oriunde in tara in 48 de ore

Livram pe tot teritoriul României in termen de 48 de ore lucratoare.In perioade foarte aglomerate sau in cazul in care există condiții meteorologice nefavorabile,acest termen poate suferi modificări.

Livrare gratuita peste 150 ron

Livrarea este gratuita pentru comenzile a caror valoare este mai mare sau egala cu 150 ron.

Schimbam produsele pe loc

Pentru realizarea schimbului produsului comandat, ne puteti contacta,atat telefonic, la numarul 0800-0800-02, cat si pe mail, accesand rubrica "Scrie-ne" din site. Dupa inregistrarea cererii dvs, schimbul este realizat gratuit in termen de maxim 48 de ore lucratoare. Schimbul se poate realiza in limita stocului disponibil si numai cu produse identice cu cele comandate,dar pe masuri diferite.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!