Jucarii plaja

Profită de cele mai bune oferte ale sezonului și alege din oferta noastră jucării de plajă pentru cei mici, astfel încât vacanța la mare să fie una așa cum toții vă doriți. Îți punem la dispoziție diferite modele, cu forme, culori și dimensiuni potrivite pentru vârsta copilului tău, la cele mai bune prețuri. Forme simpatice pentru nisip și multe alte jucării distractive - toate în același loc! 

Te interesează calitatea unor jucării pentru plajă și nivelul de siguranță pe care acestea îl pot oferi? Am pregătit special pentru tine un ghid pentru identificarea celor mai potrivite soluții pentru mers la plajă. Vezi cum trebuie alese corect aceste jucarii de exterior și comandă-le apoi online de pe carrefour.ro! O mulțime de surprize te așteaptă de fiecare dată când revii aici! 

Jucării de plajă la prețuri pentru fiecare buget 

Pentru distracția de la mare a celor mici, comandă de la Carrefour pistoale pentru baloane de săpun, seturi de forme pentru castele de nisip, pistoale cu apă și multe alte jucării pentru copii, disponibile acum la prețuri pe care nu trebuie să le ratezi. Cu ajutorul acestora, cei mici se pot juca sub atenta voastră supraveghere, atunci când nu vă bălăciți în apa caldă a mării.

Ține cont de vârsta celui mic, pentru a găsi mult mai simplu o jucărie de plajă care să îi placă foarte mult. Utilizează filtrele disponibile în fiecare pagină, astfel încât procesul de identificare a celor mai frumoase produse de copii pentru zilele de vacanță să se simplifice și mai mult. Poți realiza același tip de căutare și atunci când vrei să comanzi online colace si aripioare de copii.

Compară produsele diferitelor branduri prezente în această categorie și analizează cu atenție fiecare produs în parte. Pentru economii de vacanță importante, poți ordona jucăriile pentru plajă în funcție de ordinea prețurilor. Este mai simplu să te încadrezi în bugetul avut la dispoziție, dacă adaugi în coș acele produs însoțite de cele mai bune oferte ale sezonului. 

Comandă online cele mai frumoase jucării de plajă

Verifică dacă jucăriile de plajă sunt sigure pentru copil. Evită jucăriile cu părți ascuțite sau mici, care ar putea fi înghițite. Asigură-te că acestea sunt fabricate din materiale non-toxice și că sunt conforme cu standardele de siguranță în vigoare. Trebuie să realizezi astfel de alegeri informate, indiferent de produsele alese: gonflabile si piscine, tobogane, saltele pentru plajă etc

Ține cont și de rezistența materialelor din care sunt realizate aceste jucării, pentru că vor fi expuse la soare, nisip și apă. Așadar, contează ca acestea să reziste la astfel de factori specifici mediului exterior. Vezi oferta Carrefour și alege acele jucării de plajă care au și o componentă educativă, astfel încât joaca la malul mării să poată contribui la dezvoltarea copilului.

De exemplu, seturile de forme pentru nisip pot stimula creativitatea, concentrarea și atenția la detalii. De asemenea, pistoalele pentru baloane de săpun ajută la îmbunătățirea abilităților motorii fine și asigură o mult mai bună coordonare ochi-brațe. Descoperă și alte jucarii de exterior distractive și cu prețuri foarte bune, esențiale pentru joaca și dezvoltarea oricărui puști. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!