Jucarii din lemn

Jucăriile din lemn vin cu un farmec aparte și au un rol esențial în stimularea creativității celor mici. De asemenea, sunt mai puțin toxice decât jucăriile din mase plastice și rezistămult mai bine în timp, datoritămaterialelor din care sunt realizate. Vrei și tu săîi cumperi celui mic jucării din lemn? Carrefour are pentru tine o gamăvariatăde produse la prețbun. 

Te afli în locul potrivit pentru o astfel de achiziție, deoarece lista noastrăinclude jucării cu forme și dimensiuni variate, ideale pentru băieței și fetițe de vârstășcolarăși preșcolară. Structurile din material lemnos ale acestor jucării sunt sigure, pentru a permite ore de distracție ferite de orice incident neplăcut. Aflămai multe despre aceste produse:

Comandăonline jucării din lemn la prețatractiv

De pe lista cujucarii si jocuri pentru copii nu trebuie sălipseascăjucăriile din lemn. Pentru cădesign-ul lor este unul simplu, fărăprea multe accesorii, butoane, sisteme de lumini sau alte efecte sonore, acestea le permit copiilor săîși dezvolte mult mai bine imaginația și puterea de atenție la detalii, spre deosebire de jucăriile electronice. 

Mai mult decât atât, sunt esențiale pentru dezvoltarea abilităților motorii fine, precum și a nivelului de coordonare brațe-ochi. Dezvoltarea abilităților cognitive prin joacăreprezintăun concept extrem de popular în prezent, iar cu ajutorul acestor jucării din lemn se poate atinge cu succes acest obiectiv. Vezi și alte jucarii educative disponibile pe site. 

Ordoneazăprodusele în funcție de ordinea listării pe site și pune apoi în coșjucării cu structurădin lemn și elemente detașabile, în nuanțele preferate ale celui mic. La Carrefour găsești:mașinuțe din lemn, puzzle-uri din lemn, căsuțe pentru păpuși din lemn simplu de asamblat și multe alte surprize, la prețuri cât se poate de avantajoase. 

Alege cele mai potrivite jucării din lemn pentru copii

Verificămaterialele și finisajele utilizate în producția jucăriilor din pagină, pentru a te asigura căsuprafețele lor sunt netede și fărăunghiuri foarte ascuțite. Pentru un plus de siguranță, citește cu atenție informațiile din paginile de produs, pentru a ști căaceste modele din lemn sunt construite conform standardului de siguranțăEN-71 pentru jucării.

La fel ca în cazul altor jucării interactive sauseturi de constructie, aceste produse trebuie alese în funcție de vârsta celui mic și abilitățile sale. Jucăriile din lemn trebuie săfie sigure, durabile și ușor de manevrat de către copii. Acestea nu trebuie săfie prea complexe pentru vârsta micuților, deoarece își pot pierde rapid interesul. 

Jucăriile din lemn promoveazăinteracțiunea socialăși dezvoltarea abilităților de comunicare, la fel ca multe alte seturi, jocuri si jucarii creative de la Carrefour. Jocurile din lemn pentru mai mulți utilizatori îi încurajeazăpe copii săinteracționeze cu alți puști de vârstăapropiată, proces extrem de benefic pentru o dezvoltare armonioasă. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!