-50% LA JUCARII | 30 Nov - 5 Dec | 00:00:00 Detalii

Jucarii educative

Joaca este un element foarte important în copilărie, întocmai pentru că îi ajută pe cei mici să își dezvolte abilitățile de bază, dar și gândirea logică. De aceea, pe carrefour.ro îți punem la dispoziție numeroase variante de jocuri educative, în funcție de vârsta copilului tău.

 

Poți asigura bucuria celui mic cu ușurință, întrucât îți punem la dispoziție mai multe variante de plată, inclusiv prin Cardul BT direct sau chiar în rate. În plus, dacă optezi pentru varianta Cardului BT, îți garantăm 5% CASHBACK la plata integrală a comenzii!

 

Dacă cel mic a început, încetul cu încetul, să facă primii pași din copilărie, îți recomandăm să arunci o privire asupra gamei noastre de jocuri pentru copii. Acestea sunt special concepute pentru a-l ajuta în a se dezvolta armonios. Dacă este vorba de un copil mai mare, poți opta pentru jocuri de societate, astfel încât să vă bucurați în familie de o seară distractivă.

 

Alege jucării educative de pe site-ul nostru, iar noi ne vom ocupa de livrarea rapidă a comenzii, în 24-72 de ore la tine acasă. Dacă te-ai răzgândit în privința produselor, îți punem la dispoziție 30 de zile pentru a face retur gratuit!

  1. 469 00 Lei
    429 00 Lei
  2. 159 00 Lei
    139 00 Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!