Jocuri de societate

Jocuri de societate

Pentru că nimic nu întregește o seară în familie ori cu prietenii așa cum o face un joc de societate bun, pe Carrefour.ro ți-am pregătit o gamă variată de board games, ce așteaptă să fie descoperite. Indiferent de vârstă, jocurile de societate asigură distracția și voia bună și reușesc să scoată la iveală copilul din fiecare.

Practicate cu regularitate, jocurile de societate aduc și beneficii asupra tuturor celor ce le joacă, fie mic sau mare. Copiii se bucură de compania părinților atunci când se joacă diverse board games cu aceștia, ceea ce creează un mediu ideal pentru dezvoltarea abilităților sociale, încurajând comunicarea, dar, în același timp, dezvoltând calități precum răbdarea, motivarea și determinarea.

Jocurile de societate sunt un bun remediu de eliberare a stresului și a anxietăților. Participarea la joc, alături de prieteni și de cei dragi, declanșează eliberarea de endorfine, inducând o stare de bine. Râsul vine și el la pachet cu jocurile de societate și ajută la reducerea stresului și asigură o stare de bine și de fericire.

Atât copiii, cât și adulții învață cu ajutorul jocurilor de societate să aibă o gândire logică, să analizeze și să facă strategii. Astfel ca, participând periodic la jocuri de societate, vei fi capabil să îți stabilești obiective mult mai ușor și să fii mai răbdător.

Comandă cele mai ingenioase board games din varietatea de jocuri disponibile în magazinul nostru online, iar distracția va fi garantată, de acum încolo, în orice seară petrecută în familie.

  1. 79 90 Lei
  2. 129 00 Lei
    128 00 Lei
  3. 149 00 Lei
  4. 159 00 Lei
  5. 109 00 Lei
  6. 64 90 Lei
  7. 69 90 Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!