Puzzle 2D

Puzzle pentru copii

Descoperă pe Carrefour.ro oferta variată de puzzle pentru copii de toate vârstele, de la modele pentru preșcolari, până la modele pentru adolescenți. Aici găsești modele de puzzle pentru toate gusturile, de la ediții speciale National Geographic, peisaje consacrate sau secvențe din seriale sau filme preferate, precum Friends, Harry Potter sau Game of Thrones, ce aduc personajele preferate mai aproape de tine, sub forma unui joc ingenios, ce îți pune la încercare atenția și creativitatea. 

Atunci când rezolvi un puzzle 2D, îți antrenezi, dar și dobândești o serie de abilități, cum ar fi răbdarea și păstrarea atenției și a concentrării. Pe lângă acestea, acest joc te învață să ai o memorie mai bună, să te orientezi mai ușor în spațiu, dar și să ai abilități organizatorice mai bune. Procesul de gândire critică este și el îmbunătățit, fiind capabil să dobândești abilități de realizare a strategiilor, atunci când rezolvi constant puzzle-uri.

Cei mai mici, încep să își dezvolte coordonarea mână - ochi, împreună cu abilitățile motorii fine. Atunci când trebuie să plaseze o piesă în locul potrivit, copilul învață să aibă precizie și să facă mișcări fine și lente, reușind astfel să se coordoneze mai bine. De asemenea, îi ajută să recunoască forme diferite și cum se integrează ele în spațiu, contribuind, așadar, la înțelegerea mediului înconjurător, per ansamblu.

Jocurile de puzzle sunt recunoscute și pentru efectul lor de diminuare a anxietății, deoarece pe parcursul procesului de rezolvare a acestuia, se instalează o stare de liniște și calm. Acest lucru se datorează atenției și concentrării asupra jocului, dar sunt recunoscute beneficiile în acest sens, la copiii anxioși.

Comandă un puzzle 2D din oferta noastră și bucură-te de beneficiile aduse de acest joc, asupra întregii familii.

  1. 129 00 Lei
    105 00 Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!