Suporturi si docking telefoane mobile

Cauți soluții de suport și docking pentru telefoane? Vezi ultimele modele adăugate aici și profită de cele mai noi oferte. Găsești diferite variante pentru fixarea device-ului tău mobil în mașină, pe bicicletă și pe alte suprafețe de contact pe care le utilizezi constant. Identifici cele mai bune materiale pentru un astfel de produs, astfel încât să ofere o fixare stabilă și să reziste împotriva șocurilor sau trepidațiilor. 

Utilizarea acestor soluții îți permite să încarci telefonul mobil, având în același timp acces la conținutul afișat pe display, printr-o poziționare confortabilă pentru tine a device-ului respectiv. Sistemele de fixare pe suprafețele de contact variază de la un model la altul:cu ajutorul unui magnet atașat de structura produsului, printr-un ansamblu de ventuze etc. 

Suporturi și stații docking pentru telefoane la prețuri avantajoase

Aceste accesorii pentru telefoanele mobile se utilizează în general la bordul autovehiculelor, însă există și modele disponibile în oferta Carrefour care se pot atașa de ghidonul unei biciclete. Fixarea acestora se realizează astfel încât să poți observa ceea ce telefonul afișează, sau să auzi fără probleme indicațiile GPS sau conținutul audio reprodus. 

Suporturile și stațiile docking pentru telefoane mobile sunt utile atunci când ai nevoie de indicații pentru a identifica cea mai rapidă sau sigură cale de tranzit, în zone pe care nu le cunoști. De asemenea, îți permit sa asculți muzica de pe telefon, prin conectarea device-ului la sistemul audio al autovehiculului, în timp ce acesta este fixat astfel încât să ai control asupra sa. 

Vezi ofertele pregătite pentru această gamă de produse și sortează modelele în funcție de ordinea crescătoare/descrescătoare a prețurilor. Comanzi online de la Carrefour un model pe care te poți baza oricând în timpul unei călătorii, selectat din gama online în funcție de propriul tău buget. 

Alege cele mai bune suporturi și stații docking pentru telefoane

Avem pentru tine pregătite modele variate pentru nevoile tale, cu sisteme de prindere ce surprind printr-o aderență optima pe suprafața de contact. Comanzi online la cele mai bune prețuri:suporturi de telefon pentru grilele de ventilație, suporturi de telefon și stații docking cu magnet, suporturi pentru telefon cu fixare pe tetieră, alături de alte soluții inovative din aceeași gamă. 

Indiferent de alegerea pe care o realizezi, te bucuri de control deplin asupra modului în care ajustezi înălțimea produsului sau unghiul de înclinație raportat la poziția ta. Materialele din care sunt realizate aceste suporturi pentru smartphone sunt rezistente în fața șocurilor de natură mecanică și asigură stabilitatea device-ului în timpul mersului, chiar și în cazul unor posibile trepidații. 

În cazul în care dispozitivele sunt învelite în huse pentru telefoane mobile, acestea se pot încărca la fel de simplu, fără a fi necesară îndepărtarea acestora. Însă pentru a te bucura de confort deplin în utilizarea lor, este important să te asiguri că dimensiunile pe care le măsoară sunt compatibile cu cele ale device-urilor mobile utilizate.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!