Power bank (Baterii externe)

O baterie externă fast charging este un accesoriu indispensabil pentru utilizatorii de dispozitive mobile. Aici găsești cele mai bune soluții pentru încărcarea rapidă a telefonului, simplu de luat cu tine peste tot. Compatibile cu smartphone-uri, tablete electronice, smartwatch-uri, dar și cu alte device-uri portabile, aceste soluții pot rezolva rapid problema unei baterii descărcate. 

Comandă online de la Carrefour un power bank la preț atractiv, ținând cont de factori precum puterea de încărcare, conectivitatea, dimensiunile sau chiar nuanța sa. Vezi brandurile incluse în oferta noastră și optează pentru cel mai bun raport calitate-preț. Află cum trebuie să alegi o baterie externă de calitate și care sunt avantajele pe care aceasta le oferă în utilizare:

Baterii externe la preturi atractive pe site-ul Carrefour  

Cunoscute și sub denumirea de power banks, bateriile externe sunt dispozitivele portabile cu rol în stocarea energiei, ce permit încărcarea diverselor gadget-uri mobile:smartphones, smartwatches, căști audio, console de gaming, e-books, device-uri pentru vaping etc. Sunt deosebit de utile, atunci când nu există acces la o sursă clasică de curent electric. 

Utilizarea acestora poate prelungi viața bateriei dispozitivelor mobile și previne situațiile în care rămâi fără energie la telefon în momente critice. Dacă ești într-o călătorie și ai nevoie de indicații, sau trebuie să trimiți de urgență un mail de pe smartphone, un power bank fast charging te scapă de grija bateriei descărcate. Conectezi device-ul și rezolvi rapid problema.

În categoria Telefoane mobile si accesorii găsești diverse tipuri de baterie externă, care variază în funcție de capacitatea lor (mAh), numărul de porturi USB disponibile, tipul de conexiune (ex:Type-C sau Micro-USB), sau tehnologia de încărcare folosită (cum ar fi tehnologia Quick Charge sau încărcarea wireless). Profită acum de ultimele oferte disponibile în această pagină.

Comandă cea mai bună baterie externă (power bank)

Pentru a alege power bank-ul potrivit pentru nevoile tale, trebuie să iei în considerare mai mulți factori esențiali. Primul și cel mai important criteriu este capacitatea bateriei externe (mAh). În general, cu cât valoarea sa este mai mare, cu atât va putea încărca mai repede. Este recomandat să alegi un power bank cu o capacitate mai mare decât capacitatea bateriei dispozitivelor tale.

Al doilea criteriu important este numărul de porturi. Verifică dacă power bank-ul are suficiente porturi de ieșire, pentru a încărca simultan mai multe dispozitive. Asigură-te că acestea sunt compatibile cu dispozitivele tale (USB-A, USB-C, MicroUSB etc.). De asemenea, este util să alegi o baterie externă fast charging, pentru a reduce timpul de încărcare al dispozitivelor.

Dimensiunea și greutatea sunt de asemenea importante. Alege un power bank pentru telefoane mobile compact și ușor, care să poată fi transportat cu ușurință în geantă sau rucsac. Vezi modelele Eboda, Poss sau Tellur din oferta noastră și alege design-ul potrivit pentru tine. Reține că power bank-urile de capacitate ridicată sunt mai voluminoase și mai grele.  

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!