Tablete

La ce folosesc tabletele?

Aflându-se printre cele mai căutate device-uri alături de laptopuri și smartphone-uri, tabletele pot fi un înlocuitor pentru ambele și un gadget foarte util. Vestea bunăeste căpe carrefour.ro vei putea găsi o varietate de modele, de la branduri de top, având specificații variate, pentru ca tu săfaci alegerea potrivită.

Ce beneficii îți asigurăo tabletă?

Garantând portabilitate, tabletele pot fi achiziționate pentru o multitudine de scopuri:de la munca de acasăsau de la birou, școala online, vizionarea de filme și chiar accesarea rețelelor de socializare.

Opteazăpentru un device de pe site-ul nostru și te poți bucura de produse în cel mai scurt timp. Îți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. Mai mult decât atât, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

Cum alegi tableta potrivită?

Aceste dispozitive electronice sunt gândite pentru diferiți utilizatori. Astfel, îți recomandăm sății cont de specificațiile fiecărui produs atunci când alegi.

  • Sistemul de operare:iOS (iPad), Android sau Windows;
  • Procesor:cele mai populare sunt produse de Apple, Qualcomm, Huawei, Intel și MediaTek. Ia în considerare frecvența, tehnologia de fabricație și numărul de nuclee sau core-uri;
  • Memoria RAM:variazăde la 1 GB și chiar peste 6 GB;
  • Dimensiunea ecranului:de la 7 inch pânăla 12,9 inch.
  • Slot SIM:Dacăvrei ca tableta săaibăși funcție de telefon mobil sau conexiune internet prin date mobile furnizate de un operator de telefonie, trebuie sa alegi o tableta cu slot SIM.
  • Capacitatea de stocare:de la 8 GB pânăla 512 GB sau chiar mai mult.

 

Dacăte afli în căutarea unui device portabil, te invităm sădescoperi gama de tablete și de laptopuri de pe carrefour.ro. Odatăce te-ai hotărât, vei observa căai la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. În cazul în care optezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală.

Achiziționeazătablete prin Programul Rabla Electronice

Aveai în plan achiziționarea unei tablete noi? Acum este un moment numai bun pentru a realiza aceastăalegere, prin sprijinul Programului Rabla Electronice la Carrefour!

Selecția voucherelor pentru categoria Tablete se realizeazăîn perioada 12.12.2022, ora 10.00 - 16.12.2022, ora 23.59 (sau pânăla epuizarea bugetului), iar utilizarea voucherelor din aceastăcategorie trebuie făcutăîn termen de 7 zile de la data validării acestora de către AFM, adicăin perioada 19.12.2022 - 25.12.2022.

Valoare vouchere prin Programul Rabla Electrocasnice pentru tablete - 300 de lei

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!