Bratari Fitness

Brățările fitness sunt dispozitive electronice purtate pe încheietura mâinii, care monitorizeazăși înregistreazădiverse date legate de activitatea fizicăși sănătatea utilizatorului. Acestea sunt create pentru a ajuta utilizatorii să-și urmăreascăprogresul în atingerea obiectivelor lor de sănătate și fitness. La Carrefour ți-am pregătit o gamăvariatăde brățări fitness care utilizeazăsenzori și componente electronice pentru a monitoriza activitatea fizică. Aceste componente includ accelerometrul, magnetometrul și monitorul de ritm cardiac. Prin intermediul acestora, brățările fitness înregistreazăpașii, distanța parcursă, caloriile arse, ritmul cardiac și alte informații importante.

Brățări fitness la prețuri avantajoase

Vrei săte bucuri de avantajele pe care ți le oferăbrațările fitness, însăfărăa cheltui resurse financiare considerabile? Vino la Carrefour și consulta gama de gadgeturi și accesorii de înaltăcalitate! Aici găsești brățări fitness la prețuri accesibile, care au un design modern și chiar elegant, alături de cele mai importante funcții de monitorizare a activității fizice. Folosește filtrele de pe paginăpentru a ajunge mai simplu și rapid la brățara fitness Carrefour!

Caracteristicile și funcțiile principale ale brățărilor fitness

  • Brățările fitness pentru bărbați și femei monitorizeazăactivitatea fizicăa utilizatorilor, oferind informații despre numărul de pași făcuți și distanța parcursă. Datele pot fi utilizate pentru a menține un stil de viațăactiv și pentru a atinge obiectivele personale de sănătate.
  • Brățările fitness pot monitoriza ritmul cardiac prin utilizarea senzorilor de ritm cardiac. Astfel, utilizatorii pot avea acces la informații despre frecvența cardiacăîn timpul activităților fizice și își pot regla intensitatea antrenamentului pentru a maximiza arderea caloriilor și a îmbunătăți condiția fizică.
  • Aceste tipuri de brățări pot monitoriza calitatea și durata somnului, oferind informații despre fazele de somn și eficiența acestuia. Astfel de informații pot ajuta utilizatorii săidentifice problemele legate de somn și săia măsuri pentru a îmbunătăți odihna.

Cum săalegi o brățarăfitness potrivită?

În funcție de obiectivele tale de fitness și de stilul tău de viață, ar trebui săidentifici funcțiile care sunt esențiale pentru tine și săalegi o brățarăfitness care le oferă. De exemplu, dacăîți dorești o monitorizare precisăa bătăilor inimii, ar trebui săalegi o brățarăcu senzori de înaltăprecizie.

Este important săte asiguri căbrățara fitness pe care o alegi este compatibilăcu sistemul de operare al telefonului tău și cu versiunea acestuia.

Majoritatea brățărilor fitness au o autonomie a bateriei de 3-5 zile, dar existăși modele care pot dura pânăla o săptămânăsau mai mult. În ceea ce privește nivelul de impermeabilizare, ar trebui săalegi o brățarăcu un nivel mai ridicat de rezistențăla apădacăîți place săînoți sau săpractici sporturi nautice.

Alegerea curelei potrivite pentru brățara fitness este esențialăpentru a te asigura căte simți confortabil în timpul purtării și pentru a se integra cu ușurințăîn vestimentația de zi cu zi.  

Cumpărăacum o brățarăfitness pentru damăsau bărbați de la Carrefour!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!