Telefoane, Tablete & Gadget-uri

Telefoane, tablete si accesorii la oferta

Gadget-urile joaca un rol foarte important in viata de zi cu zi a tuturor, fara a ne da seama. Acestea ajuta in comunicarea verbala si scrisa a informatiilor, in documentare, transcrierere si prelucrare de texte sau fotografii, lista functiilor putand continua la nesfarsit.

Astfel, daca iti doresti un upgrade ori pur si simplu, vrei sa oferi in dar un dispozitiv de ultima tehnologie unei persoane dragi, te invitam sa descoperi gama de oferte disponibila pe Carrefour.

Iti oferim posibilitatea de a te bucura in scurt timp de produsele preferate, deoarece asiguram livrarea rapida, la orice adresa. De asemenea, poti selecta un punct de ridicare Click&Collect, aflat la mica distanta de casa ta. Mai mult decat atat, ai la dispozitie 30 de zile pentru retur gratuit daca te-ai razgandit in privinta articolelor comandate.

Ce gadget-uri sunt la oferta? 

Daca avantajele pe care telefoanele si tabletele sunt deja cunoscute, dispozitivele de tip wearable ori chiar si accesoriile s-au dezvoltat concomitent, pentru a-ti face viata mai usoara.

Bratarile si smartwatch-urile nu doar ca iti permit sa stii ora sau data, dar iti garanteaza si monitorizarea antrenamentelor si a functiilor vitale, completand armonios tinuta. De asemenea, castile cu fir ori cele de tip bluetooth, prin faptul ca se conecteaza rapid la dispozitivul principal, iti vor face antrenamentele si plimbarile mai placute, difuzandu-ti muzica sau podcastul preferat.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!