Laptopuri

Laptopuri la prețuri avantajoase 

Laptopul a devenit un dispozitiv indispensabil în ziua de astăzi. Fie căeste vorba de lucru de acasă, de studiu individual sau recreație, laptopul nu trebuie săîți lipsească. În acest fel, orice activitate digitalăva deveni nu doar foarte ușor de realizat, dar mai ales plăcută!

De aceea, carrefour.ro ți-a pregătit numeroase variante de laptopuri, cu diferite specificații dintre care săalegi. În descrierea fiecărui produs se aflătoate aceste detalii, astfel încât săte poți orienta către dispozitivul ideal pentru nevoile tale. În plus, îți punem la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv prin Cardul BT direct sau chiar în rate. Dacăoptezi pentru varianta Cardului BT, te vei bucura de 5% bani înapoi pe card la plata integrală!

Gama variatăde laptopuri și accesorii 

Dacăte afli în căutare de accesorii pentru laptopuri, îți recomandăm săarunci o privire și asupra cooler-elor și încărcătoarelor. De asemenea, pentru căacest dispozitiv este prin definiție portabil, poți opta și pentru genți pentru laptop cu design original, care săte ajute săîl transporți oriunde!

Alege laptopul perfect de pe carrefour.ro, iar noi îți vom livra comanda rapid la orice adresa. În plus, ai la dispoziție 30 de zile pentru a face retur gratuit dacăte-ai răzgândit asupra produselor comandate.

Laptopul pe care ți-l dorești - prin Programul Rabla Electronice!  

Indiferent dacăîl utilizezi la birou, la școalăsau acasă, un laptop face parte din viața ta de zi cu zi. Acum poți prinde un prețfoarte bun pentru laptopul tău preferat, cu ajutorul Programului Rabla Electronice de la Carrefour. 

Selecția voucherelor pentru categoria Laptopuri se realizeazăîn perioada 12.12.2022, ora 10.00 - 16.12.2022, ora 23.59 (sau pânăla epuizarea bugetului), iar utilizarea voucherelor din aceastăcategorie trebuie făcutăîn termen de 7 zile de la data validării acestora de către AFM, adicăin perioada 19.12.2022 - 25.12.2022.

Valoare vouchere prin Programul Rabla Electrocasnice pentru laptopuri - 500 de lei

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!