Gaming

Produse pentru gaming

Pentru ca stim cat de distractive sunt jocurile in general, magazinul Carrefour a fost aprovizionat si este acum pregatit cu toate articolele de gaming pe care ti le doresti. 

Jocurile pe console sunt benefice atat pentru copii, cat si pentru adulti. In cazul celor mici, se poate observa cum diferite abilitati sunt dezvoltate, printre care si coordonarea si orientarea in spatiu, atentia distributiva, comunicarea, dar si capacitatea de rezolvare a problemelor. In ceea ce priveste adultii, consolele creeaza mijlocul potrivit de relaxare dupa o zi plina de provocari.

De aceea, la Carrefour poti selecta console si jocuri potrivite pentru acestea, inclusiv Playstation sau Nintendo Switch. Ne dorim ca tu sa te bucuri in scurt timp de produsele comandate, astfel ca asiguram livrarea acestora rapid, la orice adresa.

De asemenea, ai posibilitatea de a selecta si un punct de ridicare Click&Collect, aflat la mica distanta de tine. In plus, iti punem la dispozitie 30 de zile pentru retur daca te-ai razgandit in privinta comenzii.

De ce sa optezi pentru produse de gaming de la Carrefour? 

Poti profita de nenumarate oferte aplicate produselor tale preferate, chiar si pentru pasionatii de gaming.

Selecteaza articolele pe care ti le doresti si bucura-te de grafica, provocari, dar si de multiplele variante de joc, care te vor mentine captivat ore in sir. 

Te invitam sa descoperi gama de produse pentru gaming de la Carrefour si sa alegi dintre mai multe modalitati de plata, inclusiv in rate sau prin Cardul BT direct. In cazul ultimei variante, iti asiguram 5% din bani inapoi pe card la plata integrala a comenzii. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!