Console

Avem cele mai populare console de jocuri din piață, pentru tine sau o persoană apropiată, pasionată de gaming. Oferta noastră include modelele de ultimă generație ale unor producători de top la nivel global:Microsoft, Nintendo, Serioux. Jocurile preferate se joacă oricând și oriunde, cu ajutorul unei console de jocuri pe care o poți comanda chiar acum din magazinul online Carrefour. 

Te așteptăm cu oferte pregătite special pentru tine și modele variate, ce pot oferi o mulțime de beneficii chiar de la prima utilizare. Vezi ce produse am inclus în această listă, click pe tehnologiile de care ești interesat și află mai multe informații despre caracteristicile lor tehnice. Dacă știi deja ce consola de jocuri ai dori să achiziționezi, utilizează filtrul de sortare „Brand” din această pagină, pentru a o descoperi mult mai rapid. 

Console de jocuri performante la preturi avantajoase 

Consola de gaming este un device electronic portabil, extrem de apreciat pentru mobilitatea pe care o asigură și independența față de un setup pentru gaming convențional. Astfel, te bucuri de jocurile tale preferate ori de câte ori timpul îți permite acest lucru:în pauzele de la job sau de la scoală, în mijloacele de transport în comun, în parc etc. Datorită design-ului său ergonomic, o consolă de jocuri portabila este simplu de transportat și depozitat, în spații precum ghiozdanul sau biroul tău. 

În oferta online de console pentru jocuri, Carrefour ți-a pregătit o mulțime de surprize. Profită acum de disponibilitatea celor mai căutate modele de pe piață:Nintendo Switch, Microsoft Xbox sau Serioux. Datorită funcțiilor uimitoare pe care aceste device-uri le oferă, testezi în timp real experiențe uimitoare singleplayer și multiplayer, oriunde, oricând și alături de cine vrei.  

Îți recomandăm să alegi o consolă pentru gaming cu un ecran HD impresionant, pentru a te bucura la intensitate maximă de toate detaliile uimitoare ale jocurilor preferate. Studiază cu atenție forma și dimensiunile butoanelor, astfel încât să te asiguri ca vei avea parte de o manevrabilitate optimă. Vezi cele mai bune prețuri ale modelelor de care ești interesat și comandă-le apoi online de pe carrefour.ro! 

Console de gaming disponibile acum la Carrefour 

Jocurile disponibile pe aceste device-uri sunt dedicate tuturor celor aleg să își petreacă timpul liber conectați la universuri virtuale captivante, alături de alți pasionați de gaming. Cele mai noi modele permite variante diferite pentru conectarea consolelor la alte device-uri, astfel încât experiențele să se îmbunătățească semnificativ. De exemplu, consola Nintendo Switch OLED permite conectarea la TV; generându-se astfel un setup pentru gaming ce depășește normele clasice. 

Vezi care sunt cele mai noi modele de consola de pe carrefour.ro și studiază cu atenție informațiile tehnice din paginile de produs. Astfel, poți înțelege mult mai bine dinamica propusă de un anumit device pentru gaming, pentru a ști dacă produsul respectiv este ceea ce cauți. Dacă dispui de un anumit buget, poți seta cu simplitate intervalul de prețuri din această pagină, astfel încât să descoperi mult mai repede produsele adaptate la nevoile tale.   

Descoperă în categoria „Console si jocuri" produse de gaming extrem de captivante, pe care să le adaugi apoi în colecția ta! Vezi care sunt ultimele jocuri incluse în oferta noastră și selectează produsele compatibile cu modelul de consolă pe care dorești să îl achiziționezi. Pentru că te afli în această zonă a site-ului, vezi și oferta de accesorii pentru console si gaming, ce include soluții aparținând celor mai apreciați producători în acest domeniu interactiv! 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!