Jocuri consola & PC

De ce să alegi jocuri PC?

Jocurile video, pe console, pe telefon ori pe calculator pot fi chiar o sursă de voie bune, destindere şi învăţare, indiferent de vârstă.

 

În cazul celor mici, jocurile de strategie sunt un foarte bun antrenament pentru capacitatea de rezolvare a diverselor probleme. Seria de provocări pe care micul jucător le înfruntă ajută la dezvoltarea abilităţii de a le rezolva din punct de vedere logico-matematic. În plus, astfel de jocuri încurajează găsirea de soluţii ingenioase. 

 

În același timp, pentru adulți, jocurile PC pot fi un hobby și o metodă de detensionare și relaxare, după o zi lungă.

 

Ce beneficii asigură jocurile pentru PC?

Jocurile video dezvoltă abilitatea de coordonare şi orientare spaţială, precum şi atenţia distributivă, ca urmare a multiplelor „probleme” care au loc simultan şi trebuie rezolvate.

 

De aceea, pe carrefour.ro ai o varietate de jocuri PC sau pentru diferite console dintre care să alegi. Te poți bucura de produse de la noi în cel mai scurt timp pentru că îți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

 

Cum alegi un joc pentru PC?

Există un sistem internațional de rating în funcție de vârstă după care jocurile video sunt clasificate. Așadar, caută eticheta PEGI pentru a-ți da seama cărei categorii de vârstă i se potrivește jocul respectiv. 

 

Dezvoltatorii de jocuri au căutat să se adapteze tehnologiei actuale, creând variante pentru xbox, playstation, dar și pentru alte console. În același timp, grafica, provocările, dar și multiplele variante de joc sunt de fapt, ceea ce te menține captivat ore în șir.

 

Alege jocuri pentru consolă sau chiar pentru PC de pe carrefour.ro și vei avea la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. Dacă optezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală. Te încurajăm să te așezi comod în scaunul de gaming și să te bucuri de jocul preferat!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!