Stick-uri de memorie

Descoperă ultimele stick-uri de memorie din oferta noastră și alege o soluție convenabilă pentru stocarea datelor tale. Vezi aici modele de stick USB la prețuri foarte avantajoase, ce au capacități de memorare impresionante. Consulți informațiile din pagina produsului de care ești interesat, apoi îl adaugi în coșul tău de cumpărături. Procesul de comandă online pe carrefour.ro este unul intuitiv și rapid! 

Este mult mai simplu să ai la tine un memory stick, pentru o conectare la un laptop sau un PC. Utilizarea unei astfel de soluții pentru stocare și transfer date permite un control absolut asupra unor fișiere salvate în formate diferite. Poze, clipuri video, muzică și prezentări pot fi stocate pe un card de memorie, astfel încât să fie descărcate sau deschise la momentul oportun, de pe orice terminal compatibil.  

Transferi date rapid cu ajutorul unui stick de memorie 

Dacă ești interesat de un stick de memorie USB, principalul criteriu de alegere este capacitatea sa de memorare. Un astfel de model poate avea o capacitate de până la 128Gb, însă există și modelele cu memorii mai mici:stick 16Gb, stick 32Gb, stick usb 64Gb. Aceste soluții sunt ideale pentru a stoca fișiere cu dimensiuni relativ reduse, așa cum sunt fișierele Word, Excel sau PowerPoint. De asemenea, fișierele video, photo sau audio pot fi stocate astfel în diferite formate. 

Însă pentru a te bucura de utilitatea acestor device-uri pentru stocare date, asigură-te că fișierele cu care lucrezi au o mărime compatibilă cu puterea de stocare a acestora sau că se pot arhiva cu ușurință. Viteza de transfer a datelor reprezintă un alt factor esențial în alegerea unui stick de memorie foarte bun. Un stick USB 3.0 oferă o viteză medie de transfer de 480 Mbps, adică de 10 ori mai mare decât a unui stick USB 2.0 (viteză medie de 4.8 Mbps). 

Compatibilitatea cu porturile PC-ului/laptopului este la fel de importantă pentru alegerea ta. Asigură-te că cele două device-uri pot funcționa fără probleme împreună, pentru un transfer sigur al datelor tale și la o viteză foarte bună. Pentru transferul și stocarea unor volume de date mult mai mari, poți opta pentru o soluție din gamă noastră de harduri externe.

Comandă stick-uri de memorie la un preț convenabil

Te așteptăm cu stick-uri de memorie USB 3.0 și 2.0, în nuanțe diferite și cu sisteme sigure pentru protecția mufelor de conectare. Aceste elemente acoperă într-un mod etanș elementele de contact ale stick-urilor, astfel încât acestea să fie expuse cât mai puțin în fața unor factori de risc precum apa, praful, alimentele, peliculele uleioase, noroiul sau șocurile de natură fizică. 

Spre deosebire de CD-uri și DVD-uri, un stick de memorie permite un control foarte bun asupra datelor stocate. Acestea pot fi deschise direct din fișierul device-ului de stocare, afișat în sistemul de operare odată ce ai conectat un USB memory stick sau pot fi transferate în orice alt fișier prezent deja într-una dintre partițiile unui laptop sau PC.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!