Mousepad

Ești în căutarea unui mousepad care poate oferi aderență optimă pe birou și o alunecare a mouse-ului excelentă? Te afli la doar câteva click-uri distanță de cea mai bună variantă pentru nevoile tale, fie că dorești să comanzi online un mousepad de gaming, sau unul pentru proiectele tale realizate la calculator:proiectare, graphic design, pregătirea unei prezentări etc.!

Explorezi întreaga listă și alegi un mouse pad într-o nuanță potrivită cu stilul în care ai amenajat decorul pentru gaming din camera ta, la un preț corect pentru bugetul presetat. Găsești aici și soluții cu încărcare prin USB sau wireless, cu suprafață waterproof din microfibră, cu dimensiuni potrivite pentru orice birou și adaptate oricărui nivel de sensibilitate. 

Alege un mouse pad potrivit pentru tine 

Indiferent de utilitate, un mousepad de calitate permite o alunecare ușoară a mouse-ului pe suprafața sa, asigurând, în același timp, o aderență optimă pe birou. Pe carrefour.ro identifici rapid tipuri de mousepad din plastic, material textil sau silicon, pentru un nivel redus de rezistență la alunecare și un grad de silențiozitate ridicat. 

Cele mai bune produse din această categorie permit utilizarea fără probleme a unui mouse, pe traiectorii mai mici sau mai mari, la niveluri variate ale vitezei de mișcare a mâinii. Acest suport determină un control deplin asupra modului în care tu realizezi linii drepte sau circulare cu mouse-ul, chiar și la un nivel de sensibilitate extrem de ridicat. 

Alege un mouse pad cu o grosime cât mai mică, pentru a nu fi nevoit să adopți o priză nefirească pe mouse, ce ar putea cauza dureri la nivelul încheieturii mâinii. De asemenea, este important ca baza acestui produs din categoria „Periferice PC” să fie realizată din cauciuc, pentru a nu se deplasa pe suprafața biroului, cauzând astfel posibile erori în timpul activității tale.

Comanzi online mousepad de gaming la cel mai bun preț

O mulțime de jocuri video necesită un nivel al dexterității foarte bun, posibil cu ajutorul unui mouse de calitate, dar și al unui mouse pad de gaming compatibil pentru acesta. Schimbările bruște de direcție sau eschivele realizate în fața unor pericole, apărute în joc în timp real, sunt mult mai simplu de realizat, atunci când ai la îndemână soluția potrivită. 

Pentru un set-up de gaming complet, asigură-te că mousepad-ul pe care l-ai ales este suficient de mare, cu o grosime redusă și o bază cauciucată împotriva alunecării. Optează pentru varianta unui model din silicon, pentru o alunecare cât mai bună a mouse-ului sau pentru un mouse pad RGB, cu iluminare 360°. 

Luminile unui mouse pad de gaming pot fi ajustate cu ajutorul unui buton de pe suprafața acestuia, astfel încât să fie in armonie cu cele de la tastatura pentru gaming. O astfel de experiență senzorială aduce mai mult farmec orelor petrecute în fața jocului preferat. Ține cont de aceste sfaturi și alege acum un mousepad ideal pentru tine, de pe carrefour.ro!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!