Boxe PC

Boxe si sisteme audio 

Pentru a te bucura de muzica preferata, dar si de efectele din filmul sau serialul pe care il urmaresti, iti sugeram sa optezi pentru sisteme audio sau boxe portabile. Astfel, pe Carrefour am pregatit o varietate de modele de dispozitive dintre care sa optezi. 

Daca urmeaza sa organizezi o petrecere mare ori o adunare cu prietenii si ai nevoie de aparate care sa iti creeze atmosfera, te invitam sa descoperi gama noastra. De asemenea, iti asiguram livrarea rapida a comenzii ori posibilitatea de ridicare a acesteia din locatiile noastre Click&Collect. Mai mult decat atat, daca te-ai razgandit in privinta produselor comandate, ai 30 de zile la dispozitie pentru a face retur gratuit.

De ce sa optezi pentru boxe si sisteme audio de la Carrefour? 

Suntem siguri ca ai pus ochii pe un produs de acest tip si ca iti doresti sa il achizitionezi la un pret accesibil.

Tine cont de portabilitate, mod de alimentare, conectivitate si compatibilitate prin Bluetooth, raza de actiune, dar si de specificatiile fiecarui dispozitiv sau sistem. In acest fel, vei putea selecta produsul potrivit pentru tine.

Odata ce te-ai hotarat asupra unui produs, iti oferim posibilitatea de a alege dintre mai multe variante de plata, inclusiv online, cu cardul, in rate, dar si prin Cardul BT Direct. Ultima optiune iti garanteaza 5% din valoarea comenzii inapoi pe card.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!