Fierbatoare

Ai nevoie de un fierbător? Pe carrefour.ro poți găsi rapid ceea ce cauți, selectând varianta idealădintr-o listăvariatăde modele: fierbătoare de apăinteligente, fierbătoare realizate din materiale precum sticla sau inoxul, fierbătoare electrice cu bazărotativăși funcții pentru monitorizarea procesului etc. Adăugăîn coșul de cumpărături fierbătorul potrivit nevoilor tale! 

Site-ul nostru îți pune la dispoziție o mulțime de fierbătoare în diverse variante de design, pentru a se potrivi perfect cu stilul de amenajare ales pentru bucătăria ta. Poți selecta din aceastăpagină un mini fierbător de apă, ori un fierbător cu design modern sau tradițional. Poate ai nevoie de un fierbător de apăpentru voiaj, ideal în timpul ieșirilor din weekend. Găsești rapid produsul favorit la un prețbun pe carrefour.ro!

Listăextinsăde fierbătoare cu tehnologii de top

Cu ajutorul unui fierbător electric, apa ajunge într-un timp redus la temperatura optimăpentru realizarea diferitelor preparate culinare sau băuturi. Spre deosebire de încălzirea apei pe aragaz sau plita electrică, utilizarea fierbătorului genereazăeconomii de timp semnificative. Mai mult decât atât, un astfel de produs folosit pentru mic dejun sau cinăpoate fi ajustat simplu și rapid, astfel încât săse opreascăodatăce apa încălzităa ajuns la o anumităvaloare a temperaturii. 

Descoperătehnologiile de ultimăgenerație cu care sunt echipate fierbătoarele din oferta Carrefour și simplificămodul în care pregătești cele mai importante mese ale unei zile. Alege un produs eficient, din punct de vedere energetic, prevăzut cu tehnologi de menținere a căldurii dupăfierbere și funcție de oprire automată, în cazul în care nu existăapăîn recipient. 

Alege un design în ton cu aspectul bucătăriei tale, precum și cu alte electrocasnice de mici dimensiuni, cu ajutorul cărora începi o nouăzi acasăla tine:espressoare, rasnite de cafea, storcătoare, prajitoare de paine. Dacăpentru tine conteazăcantitatea de apă, ca factor esențial în alegerea unui fierbător, utilizeazăcu încredere filtrul „Capacitate (L)”disponibil aici.  

Comandăonline un fierbător la un prețavantajos

Îți punem la dispoziție prețuri pentru fiecare buzunar și produse de cea mai bunăcalitate, cu ajutorul cărora poți fierbe apa pentru ceaiuri, cafele, supe instant și alte preparate din meniul tău preferat. Vezi cele mai bune reduceri din categoria „Fierbătoare”, sortând întreaga gamăde modele în funcție de ordinea crescătoare a prețurilor. 

Fierbătorul electric de apătrebuie folosit cu multăatenție, pentru a se evita neplăcerile generate de o utilizare improprie:arsuri pe suprafața pielii, consumul inutil de curent electric, supraîncălzirea sistemului și un posibil incendiu provocat din aceastăcauză. De aceea, este important săalegi un produs cu un număr variat de funcții pentru siguranța în utilizare:protecție împotriva fierberii uscate, funcție de oprire automata sau protecție la supraîncălzire.  

Pentru a nu sufoca spațiul din bucătărie, opteazăpentru un fierbător de apămic și asigură-te cădispune de mai multe trepte pentru setarea temperaturii. Alege un design prevăzut cu lumini și sunete de atenționare, afișaj digital și butoane mari pe suprafața acestuia, astfel încât săte bucuri de un control cât mai bun asupra întregului proces de încălzire a apei.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!