Fiare de calcat

Un fier de călcat performant te ajută să ai zi de zi ținute impecabile pentru diferite contexte sociale. Alege modelul care se potrivește perfect nevoilor și așteptărilor tale, raportându-te la criterii precum: brandul (Philips, Tefal, Electrolux, Heinner, Beko, Braun), materialul tălpii (ceramică, inox, otel inoxidabil) sau puterea aparatului electrocasnic (W). 

Poți comanda online de la Carrefour un aparat de călcat vertical, practic și ușor de folosit, un model clasic pe bază de aburi sau un aparat de călcat fără fir. Hainele tale pot arăta impecabil, dacă utilizezi setările potrivite, în funcție de temperatura pentru călcare sau textura materialului din care sunt realizate. Studiază cu atenție oferta și alege cel mai bun fier de călcat pentru tine!

Fiare de călcat performante la prețuri uimitoare 

Fiarele de călcat pot îndrepta cutele de pe diverse materiale, precum bumbacul, inul sau mătasea. Pentru că aceste țesături capătă cu ușurință cute inestetice, din cauza modului în care au fost împăturite, aspectul general al look-ului pe care îl afișezi poate fi astfel afectat. De aceea, este important să ai la îndemână un fier de călcat cu funcții performante, pentru a putea îndrepta aceste imperfecțiuni cu un minim de efort.  

Găsești la Carrefour o mulțime de modele, cu prețuri pentru orice tip de buget. Selectezi așa cum îți dorești valorile filtrului „Preț” și descoperi cu doar câteva click-uri produsele ideale. Unul dintre cele mai populare produse este fierul de călcat cu aburi, eliminați prin orificiile dispuse pe talpa aparatului. Pe baza unei combinații de căldură, presiune și aburi, produși în urma încălzirii apei din rezervor, cutele de material sunt îndreptate cu simplitate. 

Vezi produsele afișate pe site și alege un fier de călcat cu aburi ce dispune de un mâner ergonomic, pentru un control deplin în timpul utilizării, sistem anti-picurare și mod ECO, pentru a face economie de apă, indiferent de cantitatea de material călcată. De asemenea, este important ca produsul pe care îl comanzi de pe carrfour.ro să dispună de funcție pentru reglarea aburului și a valorii temperaturii, pentru a respecta indicațiile de pe eticheta diferitelor textile.

Ofertă variată de fiare de călcat pe Carrefour.ro 

Siguranța utilizării unui fier de călcat este foarte importantă, pentru că exista riscul de a se produce un incendiu în spațiul casei, din cauza neatenției. Asigură-te că identifici un produs ce oferă funcție de oprire automată, atunci când senzorii detectează o anumită perioadă de inactivitate sau dacă este lăsat cu talpa în jos pentru mai mult de 30 de secunde. 

Optează pentru un fier de călcat ce dispune de sisteme pentru auto-curățare și auto-decalcifiere, după ce analizezi cu atenție funcțiile modelelor disponibile aici, ce aparțin unor branduri de top pe segmentul de fiare si statii de calcat. Asigură-te că deții informații importante despre materialul tălpii sau funcțiile sale speciale, ce pot asigura o alunecare simplă, indiferent de material sau densitatea cutelor de pe suprafața sa.

Dacă îți dorești o anumită nuanță a fierului de călcat, vezi opțiunile pe care ți le punem la dispoziție cu ajutorul filtrului „Culoare” din această pagină și selectează modelele preferate. Alegerea celor mai bune fiare de călcat, prin raportare la propriile tale nevoi, este simplu de realizat, atunci când ești la cumpărături pe site-ul nostru. Dacă îți dorești să explorezi și alte opțiuni pentru obținerea unui aspect îngrijit al hainelor, vezi și oferta noastră de statii de calcat!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!