Gratare Electrice

Vrei să te bucuri de gustul savuros al unei fripturi la grătar, în confortul bucătăriei tale? Atunci cu siguranță te-ai gândit la achiziționarea unui grătar electric pentru a te bucura de cele mai bune preparate din carne, în cel mai scurt timp posibil și fără a mai fi nevoie sa încingi cărbunii. Întâmplarea face să fii în locul potrivit, pentru că magazinul nostru are o gama variata de grătare electrice, disponibile online. 

Realizate din materiale de calitate și durabile, grătarele electrice din magazinul Carrefour sunt soluția perfectă. Mai mult decât atât, vin cu unele dintre cele mai avantajoase prețuri de pe piață! Achiziționează și tu un grătar electric din lista de mai jos și savurează cele mai fragede fripturi, chiar la tine acasă. Ai la dispoziție o mulțime de opțiuni, pentru a alege modelul preferat de grill electric!

Comandă grătare electrice din oferta noastră online! 

Grătarul electric este un dispozitiv din categoria aparatelor electrocasnice pentru bucatarie, conectat la o sursă de curent din casă, cu ajutorul căruia poți găti carne, legume și alte materii prime de natură alimentară, evitând disconfortul cauzat de fum sau risipa de lemne și cărbuni. Este prevăzut cu o suprafață generoasă de tip grill, ce poate varia ca dimensiune de la un model la altul, dispusă deasupra elementului de încălzire. 

Descoperă oferta de grătare electrice și alege un model pentru stilul tău de gătit! Optează pentru un grătar electric cu capac, pentru un control mai bun asupra mirosului și cantității de abur degajate. De asemenea, este important să te asiguri ca soluția adăugată în cos are termostat reglabil și este prevazută cu o cutie pentru colectarea uleiului. Află mai multe informații esențiale despre puterea sa (W) și dimensiunea suprafeței pentru gătire în pagina produsului selectat, pentru a prepara alimentele pe un grill electric mare și capabil să rumenească produsele așa cum vrei.

Pentru o alegere inspirată, asigură-te că achiziționezi un grătar electric cu piciorușe antiderapante și tavă pentru scurgerea / colectarea lichidelor utilizate în procesul culinar. Dimensiunile sale trebuie să se adapteze spațiului pentru depozitare din bucătărie. Îți recomandăm să alegi un model cu funcții performante, pentru a-l putea utiliza atât ca grill, cât și ca spațiu de gătire asemănător unui cuptor clasic.  

Alege modelul de grătar electric la un preț atractiv!

Este momentul să achiziționezi un cuptor electric pentru ceea ce vrei să gătești? Explorează gama de modele pregătite special pentru tine în această categorie, compară prețurile avantajoase și optează pentru o soluție ce îți permite să prepari într-un mod mult mai eficient orice fel de mâncare. Suntem alături de tine cu produse de calitate, ale unor branduri sinonime cu inovația și calitatea! 

Gătești pe grătarul tău electric de la Carrefour tipurile de carne preferate, legume, fructe de mare și alte ingrediente savuroase, într-un timp cât se poate de scurt și la un consum de energie determinant pentru optimizarea costurilor lunare. Profită acum de ultimele reduceri din categoria Grătare electrice și achiziționează astăzi online un ajutor de mare preț în bucătăria ta!

Selectează un model de cuptor electric de la producătorul tău preferat - exemplu:grill electric Tefal - sau descoperă și alte branduri cu produse inovative, adăugate de noi în această categorie datorită calității soluțiilor oferite. Te afli aici în căutarea aparatelor electrocasnice ideale pentru echiparea unei bucătării moderne? Te invităm să descoperi și produsele din categoriile:Multicooker, Friteuze,  Aparate de gatit cu abur, Blendere.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!