Aspiratoare

Aspiratoarele sunt electrocasnice de curățare și întreținere foarte utile, dar și de nelipsit  în orice spațiu. Ele pot fi utilizate atât în spațiile rezidențiale, cât și în cele industriale. Fie că vorbim despre dimensiuni, consum de energie electrică sau funcții suplimentare, suntem siguri că pe carrefour.ro vei găsi varianta perfectă pentru tine.

 

În perioada 24 mai - 31 iulie 2022, are loc campania BuyBack! Profită de campania noastră cu perioadă limitată! Folosește codul „BUYBACK120" în pagina de finalizare comandă pentru a renunța la un electrocasnic vechi și pentru a primi un voucher de 120 de lei pentru achiziția unuia nou!

 

Ne dorim să te poți bucura de produsele tale cât mai rapid, iar de aceea, îți oferim multiple variante de plată, inclusiv în rate. Mai mult decât atât, ai la dispoziție și varianta de plată prin Cardul BT direct, care îți aduce 5% din bani înapoi pe card la plata integrală și 2% la orice altă plată.

 

Pe carrefour.ro poți alege din numeroase variante de aspiratoare de diferite dimensiuni și capacități, cu sau fără sac, potrivite pentru uz casnic sau industrial. Nu uita să arunci o privire și asupra gamei de aspiratoare de mana, foarte utile pentru spațiile mai mici.

 

Îți garantăm livrare în 24-72 de ore, întocmai pentru a te bucura cât se poate de repede de produsele pe care le-ai ales. Dacă ai comandat produse nevoluminoase, chiar și electrocasnice mici, le poți ridica din locațiile noastre Click & Collect. În cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor, ai 30 de zile la dispoziție pentru retur gratuit!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!