Aspiratoare

Aspiratoarele sunt electrocasnice de curățare și întreținere foarte utile, dar și de nelipsit  în orice spațiu. Ele pot fi utilizate atât în spațiile rezidențiale, cât și în cele industriale. Fie că vorbim despre dimensiuni, consum de energie electrică sau funcții suplimentare, suntem siguri că pe carrefour.ro vei găsi varianta perfectă pentru tine.

Descoperă gama variată de aspiratoare

Pe carrefour.ro poți alege din numeroase variante de aspiratoare de diferite dimensiuni și capacități, cu sau fără sac, potrivite pentru uz casnic sau industrial. Nu uita să arunci o privire și asupra gamei de aspiratoare de mana, foarte utile pentru spațiile mai mici.

Descoperă și ultimele modele adăugate în categoriile aspiratoare robot si aspiratoare verticale, pentru a putea comanda cele mai potrivite electrocasnice de curățare pentru nevoile tale. Utilizează filtrele de sortare din pagină, pentru a identifica simplu și rapid soluția pe care tu o cauți. 

Aspiratoarele din oferta online carrefour.ro te ajută să menții un nivel optim al curățeniei, în orice încăpere casei. Cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, cureți mai eficient și cu un minim de efort diferite suprafețe și texturi dintr-un imobil rezidențial. 

Alege cea mai potrivită variantă de plată pentru aspiratoare

Ne dorim să te poți bucura de produsele tale cât mai rapid, iar de aceea, îți oferim multiple variante de plată, inclusiv în rate. Mai mult decât atât, ai la dispoziție și varianta de plată prin Cardul BT direct, care îți aduce 5% din bani înapoi pe card la plata integrală și 2% la orice altă plată.

Îți garantăm livrarea la tine acasă, întocmai pentru a te bucura cât se poate de repede de produsele pe care le-ai ales. Dacă ai comandat produse nevoluminoase, chiar și electrocasnice mici, le poți ridica din locațiile noastre Click & Collect. În cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor, ai 30 de zile la dispoziție pentru retur gratuit!

 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!