Masini De Spalat Vase

Mașina de spălat vase este un tip de electrocasnic care te poate scăpa de mult efort în plus! Aceasta poate fi utilizată în folosul întregii familii, astfel încât spălatul vaselor să nu mai reprezinte o muncă ostenitoare. La Carrefour vei găsi modele de la Whirlpool, Gorenje, Beko, Bosch, Arctic și nu numai, astfel încât să te bucuri de cele mai moderne funcții tehnologice. 

Mașină de spălat vase la preț avantajos 

Îți dorești o mașină de spălat vase incorporabilă, astfel încât să se potrivească perfect cu mobilierul din bucătăria ta? La Carrefour poți alege modelul de mașină de spălat vase compact de care ai nevoie, fără prea mare efort. În numai o jumătate de oră, vesela ta va străluci ca nouă datorită programului ultra-rapid de funcționare. 

Totdată, optează pentru o mașină de spălare care beneficiază de funcția de autocurățare, astfel încât utilizarea ei să fie floare la ureche! Când vine vorba despre consum, clasa energetică F te ajută să te bucuri de o maximă eficiență la spălare, totul cu minimul de energie consumată. Ia în considerare toate aceste facilități și vino la Carrefour să achiziționezi mașina de spălat a visurilor tale!

Cumpără o mașină de spălat modernă, cu funcții numeroase 

Pe lângă capacitatea mare de depozitare și posibilitatea de reglare a coșului superior astfel încât vasele tale să încapă perfect, mașinile de spălate vase de la Carrefour dispun și de funcții moderne, anti-inundare sau opțiunea Extra-Dry, pentru ca orice tip de veselă să rămână perfect uscată în timp rapid.

Mai mult decât atât, cu ajutorul panoului de control pe bază de LED-uri, mașina de spălat este mai ușor de controlat ca niciodată. Totodată, pentru utilizarea zilnică, apelează cu încredere la funcția ECO 50 pentru vasele cu un grad mediu de murdărie și funcția Intensiv 70 pentru a îndepărta orice pată de grăsime de pe tigăi și oale. La Carrefour te așteaptă numeroase modele de mașini de spălat vase moderne, ale căror funcții numeroase sunt menite să îți ușureze viața!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!