Hote

O hotă poate face cu adevărat diferența în locuința ta atunci când vine vorba despre aerisire! Achiziționează o nouă hotă de bucătărie de la Carrefour și te vei putea bucura de cele mai noi tehnologii din domeniu. Îți punem la dispoziție modele de hote din gama Arctic, Beko, Candy, Heinner, Franke și nu numai!

Vrei o hotă tradițională sau o hotă incorporabilă? 

Orice hotă aduce cu sine propriile avantaje în bucătărie. De exemplu, la Carrefour vei găsi hote tradiționale la prețuri avantajoase, cu o putere de absorbție de până la 380 m3/h, trei trepte de viteză și două motoare, care te va ajuta să te bucuri de mâncărurile preparate fără să te deranjeze mirosul. 

În același timp, o hotă incorporabilă poate fi alegerea ideală pentru bucătăriile de mici dimensiuni. Modelele din gama Franke beneficiază de filtre casetate din aluminiu care previn absorbirea grăsimilor și oferă un design plăcut pentru momentele în care hota nu este utilizată.  

Hote pentru bucătărie cu funcții moderne 

Pe lângă consumul redus de energie și nivelul redus de zgomot, hotele pentru bucătărie din oferta de produse Carrefour dispun de asemenea de o capacitate de evacuare la nivel înalt, astfel încât hota să poată fi aleasă în funcție de dimensiunea bucătăriei. Capacitatea crescută de aspirare și filtrare a aerului transformă produsele comercializate de Carrefour în cele mai bune prietene pe care le poți avea în bucătărie. 

Cu ajutorul hotelor pe care le găsești în magazinele noastre, procesul de preparare a mâncării va fi unul mai plăcut și eficient, deoarece mirosurile nedorite vor fi eliminate rapid din încăpere. Datorită designului lor modern, poți alege modelul care se potrivește cel mai bine din punct de vedere cromatic cu locuința ta. Îți garantăm, însă, că fiecare dintre ele are un aspect modern și elegant! 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!