Ventilatoare

Comandă ventilatoare la prețuri accesibile oricărui buzunar, pentru a te bucura de răcoare în zilele toride ale verii. Vezi cele mai bune echipamente de climatizare disponibile acum în oferta noastră și profită de reducerile sezonului. Găsești la noi ventilatoare ale unor producători de top, ce dispun de funcții special concepute pentru a asigura un consum redus de energie electrică.

Explorează lista de produse și alege un ventilator cu dimensiuni adaptate spațiului disponibil din casa ta. Pentru a identifica mult mai simplu o anumită soluție din această categorie a site-ului Carrefour, poți utiliza filtrele disponibile în pagină. Cu ajutorul acestora, faci economii importante și aduci în universul casei tale un produs practic, ideal pentru vremea călduroasă.

Ventilatoare de cameră la prețuri accesibile 

Vezi cele mai noi modele de ventilator și adaugă în cos produsul potrivit pentru bugetul de care dispui. Găsești la noi ventilatoare cu picior și ventilatoare de birou sau pentru podea, cu un număr variat al treptelor de viteză. Un ventilator are un preț de achiziție mult mai convenabil decât un aparat de aer conditionat, fiind și mai eficient, din punct de vedere energetic. 

Ventilatorul nu răcește aerul dintr-o încăpere, ci asigură deplasarea acestuia la o anumită viteză, astfel încât temperatura ambientală să fie mai suportabilă. Acest lucru este foarte util în timpul verii, atunci când temperaturile ridicate pot deveni inconfortabile. Acest aparat contribuie și la reducerea umidității din cameră, lucru benefic pentru persoanele cu alergii sau astm.

Dacă îți dorești să ventileze cât mai bine încăperea în care te afli, alege ventilatorul ideal cu ajutorul filtrului Putere (W). De asemenea, citește cu atenție informațiile disponibile în pagini, pentru a identifica un ventilator cu structură rotativă, astfel încât zona acoperită să fie cât mai mare. Citește mai multe și despre raza de acțiune a produsului de care ești interesat. 

Comandă un ventilator portabil de la Carrefour 

La fel ca aeroterma, ventilatorul poate fi mutat cu simplitate dintr-o cameră în alta. De asemenea, poate fi transportat în bagajele de călătorie, pentru a te bucura de un aer ventilat în spații fără acces la o sursă de climatizare, dar conectate la curent electric. Cele mai noi modele au o structură ce poate fi ajustată manual, pentru a acționa sub unghiul pe care îl dorești. 

Comandă online de la Carrefour cel mai bun ventilator, raportându-te la factori esențiali precum suprafața încăperii în care va fi utilizat, lungimea firului sau disponibilitatea unor funcții suplimentare precum funcția Timer sau cea de control de la distanță. Dimensiunea paletelor sale este un criteriu la fel de important în alegerea pe care vrei să o realizezi alături de noi.

Pentru a te bucura de confort deplin, află mai multe despre nivelul de zgomot produs de acesta. Spre deosebire de un aparat AC, ventilatorul tinde să fie mult mai zgomotos, mai ales dacă este setat să funcționeze la o treaptă de viteză superioară. Ține cont de toate aceste informații utile, pentru a putea identifica cele mai bune soluții de climatizare pentru zilele de vară!

Graba strica treaba.

Se aplica si la tastat. Arunca un ochi sa vezi daca ai scris corect.
    Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

    Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!