-50% LA JUCARII | 30 Nov - 5 Dec | 00:00:00 Detalii

Dezumidificatoare

Dezumidificatorul este un dispozitiv foarte util pentru gospodarii, în special, pentru locuințele cu o umiditate crescută. Datorită utilității acestor produse, acum te poți bucura de o casă cu pereți uscați, fără stropi de apă pe suprafața pervazului și fără geamuri și oglinzi aburite. Cu atât mai mult, în funcție de nevoile tale, dezumificatorul poate păstra o atmosferă optimă pentru toate persoanele din casă, dar și o umiditate corespunzătoare.

Comandă acum dezumidificatoare din oferta noastră

Alege din colecția Carrefour dezumidificatorul ideal pentru tine de la branduri cu renume, precum Inventor și consultă caracteristicile acestuia: capacitatea de dezumidificare în funcție de dimensiunea încăperii, eficiența acestui aparat, controlul nivelului de umiditate produs, precum și consumul energetic.

O alegere bazată pe o informare corecta reprezintă o investiție în calitatea stilului tău de viață și a celor dragi. Așadar, optează pentru un sistem cu o utilitate bine definită în perimetrul rezidențial, ideal pentru camera celui mic, living, dormitor, precum și pentru alte spatii de relaxare și socializare din locuința ta.

Alege cum dorești să achiți dezumificatorul comandat

Pe carrefour.ro vei găsi de fiecare dată produsele potrivite pentru toate nevoile tale. Mai mult decât atât, ai la dispoziție o mulțime de variate pentru a achita, în funcție de criteriile pe care le consideri esențiale: confortul asigurat de plata online, obișnuința de a plăti cash la ramburs, opțiunea de a achita în rate produsele respective, reducerile semnificative de care te bucuri la utilizarea cardului Direct Carrefour. 

Beneficiezi de livrarea produselor achiziționate pe site în cel mai scurt timp posibil, la adresa pe care tu ai precizat-o în pașii de comandă. Mai mult decât atât, în cazul achiziționării unor produse nevoluminoase, acum este mult mai simplu să le primești. Optează pentru varianta ridicării acestora din locațiile noastre Click & Collect și totul decurge astfel mult mai repede. Returul produselor este gratuit în primele 30 de zile.

Achiziționează dezumidificatoare de Black Friday 2022

Găsești dezumidificatoare de Black Friday pe carrefour.ro, așa că acum ai cel mai bun motiv pentru a comanda online un astfel de produs. Realizezi o achiziție avantajoasă, din punct de vedere al raportului calitate:preț, dar și o investiție în siguranța celor dragi. 

Grăbește-te să prinzi ofertele pe care le cauți, atunci când devin active reducerile de preț specifice acestei perioade. De Black Friday, te așteptăm cu o mulțime de surprize în categoriile de produse incluse în această campanie. Încă mai timp pentru a achiziționa de pe site soluții ce pot fi reduse chiar și cu 50% în această perioadă!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!