Aparate de aer conditionat

Aparatele de aer condiționat comercializate de Carrefour te vor ajuta să te bucuri de temperatura dorită indiferent că este vară sau iarnă! Pentru că știm cât de important este confortul termic, îți punem la dispoziție numeroase modele de la branduri recunoscute internațional precum:Vortex, Tesla, Beko, Hisense, Daewoo și nu numai!

Aparate de aer condiționat la prețuri avantajoase

Îți dorești un aparat de aer condiționat portabil, la un preț avantajos și care are, totodată, o funcție de dezumidificare? Îl găsești în catalogul de produse Carrefour, astfel încât să te poți bucura de funcțiile sale în orice încăpere dorești, fără prea mari bătăi de cap. 

Același lucru se aplică și aparatelor de aer condiționat suspendabile, care se bazează pe tehnologii avansate pentru ca tu să te poți bucura de confortul pe care îl meriți. Prețurile noastre nu includ instalarea, iar majoritatea modelelor disponibile au capacitatea de auto-diagnosticare și auto-curățare, astfel încât să nu fii nevoit să îți faci griji în nicio privință. 

Cele mai moderne aparate de aer condiționat 

La Carrefour, toate aparatele de aer condiționat pe care le vei descoperi în ofertă dispun de numeroase funcții moderne pentru ca toate nevoile tale și ale familiei să poată fi îndeplinite. De exemplu, la aparatele din gama Vortex poți beneficia de funcția Anti-Fungus, care vă protejează de bacteriile din aer. Mai mult decât atât, funcția Sleep Mode te ajută să te bucuri de același confort termic și consum scăzut de energie chiar și în timpul somnului. 

Toate aparatele de aer condiționat din catalogul nostru de produse sunt silențioase datorită motoarelor cu zgomot redus. Modul Turbo te va ajuta atunci când vrei să crești sau să scazi temperatura din locuință foarte repede, iar funcția de dezghețare inteligentă îți va fi de folos pentru a evita orice defecțiune tehnică pe timp de iarnă. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!