Aeroterme si aparate de incalzire

Dacă ești în căutarea unei soluții ideale pentru zilele cu temperaturi scăzute, vezi produsele incluse în categoria "Aeroterme și aparate de încălzire". Echipamentele din această pagină asigură confort termic sporit, precum și un sistem de funcționare independent, în cazul în care spațiul în care te afli nu este conectat la o sursă de căldură. 

Profită de cele mai bune prețuri la aeroterme și aparate de încălzire, apoi treci cu simplitate prin pașii de comandă online. Adaugă în coș unul sau mai multe produse pentru confortul termic din spațiile casei, iar acestea ajung la adresa ta în cel mai scurt timp. Este simplu să iei de la Carrefour cele mai potrivite soluții pentru universul casei tale!

Aeroterme și aparate de încălzire la prețuri atractive 

Găsești la noi echipamente de încălzit pentru sezonul rece ale unora dintre producătorii de top pe acest segment. Descoperă prețurile atractive pentru ultimele soluții de climatizare adăugate aici și profită de ofertele sezonului. Sortarea produselor în funcție de valoarea prețului sau disponibilitatea reducerilor îți permite să iei cele mai inspirate decizii.

Beuer, Klindo, Zass sau Hausberg sunt doar câteva dintre brandurile selectate cu multă atenție, pe baza calității produselor proprii. Utilizează filtrul Brand din pagină, dacă ești familiarizat cu modelele acestor mărci, astfel încât să rămână în pagină doar acele recomandări de produs relevante pentru tine. Vezi mai multe despre caracteristicile acestora cu un click pe imaginile lor.

Alege o aerotermă sau alte soluții de încălzire în funcție de mărimea și caracteristicile spațiului în care vor fi utilizate. De exemplu, un radiator Klindo vertical poate fi potrivit pentru o cameră mică, în timp ce o aerotermă Zass poate fi mult mai eficientă pentru o cameră mai mare, sau pentru o zonă de lucru de tip open space, acolo unde se poate pierde căldura mult mai repede. 

Ofertă variată de aeroterme și aparate de încălzire 

Fiecare soluție pentru încălzirea spațiilor indoor are principii de funcționare unice. De exemplu, aerotermele utilizează ventilatoare pentru a încălzi aerul din încăpere, în timp ce radiatoarele electrice încălzesc un element din interiorul dispozitivului. Convectoarele încălzesc aerul din jur, iar panourile cu infraroșu încălzesc obiectele și suprafețele din încăperea respectivă.

Dacă vrei să iei o aerotermă, asigură-te că are puterea potrivită pentru dimensiunea încăperii. Pentru o cameră mică (10-15 mp), o aerotermă de 1000-1500 W este suficientă. Pentru o cameră mai mare, cu o suprafață de până la 25 mp, ai nevoie de o aerotermă cu o putere de 2000-2500 W. Monitorizează apoi temperatura ambientală cu ajutorul unei statii meteo

Eficiența energetică reprezintă un alt criteriu esențial în identificarea soluției optime pentru încălzirea unui spațiu interior, dacă tehnologia respectivă se conectează la o sursă de curent. Consumul redus de energie electrică poate determina un cost de utilizare mult mai avantajos în timpul sezonului rece, comparativ cu cel asociat utilizării unui anumit tip de agent termic. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!