Cuptoare cu microunde

Cuptorul cu microunde îți permite să încălzești cu un minim de efort diferite sortimente de mâncare și ocupă un spațiu redus. Datorită utilității sale, acest produs este unul   indispensabil pentru orice tip de bucătărie. Modelele disponibile pe carrefour.ro dispun de tehnologii ce îți permit să încălzești orice tip de preparat, rapid și la temperatura optimă.

Comandă un cuptor cu microunde pentru bucătăria ta

Este simplu să identifici un model adaptat preferințelor tale, atunci când ai la dispoziție o gamă variată de modele. La Carrefour găsești cuptoare cu microunde de puteri diferite, cu funcții adaptate chiar și pentru o bucătărie dintr-un spațiu de birouri sau dintr-un restaurant. Vezi care sunt cele mai bune prețuri ale produselor disponibile acum în oferta noastră. 

Alege nuanța preferată, plafonul de preț, capacitatea cuptorului, precum și cel mai potrivit afișaj pentru stilul de amenajare ales în bucătărie: digital, analog sau mecanic. Ai un brand preferat de cuptoare cu microunde? Selectează-l din lista cu filtre pentru sortare, astfel încât să identifici mai rapid produsele preferate. La final, vezi și ce plite sunt acum la promoție. 

Alege cum vrei să achiți cuptorul cu microunde 

Pe carrefour.ro te așteaptă opțiuni de plată variate. Poți achita chiar și în rate, dacă această soluție este cea potrivită pentru tine. Aplicând online pentru cardul Direct Carrefour, beneficiezi de 6 până la 60 de rate, pentru efectuarea unor cumpărături nealimentare de minimum 300 lei. Ne asigurăm ca produsele sunt livrate în cel mai scurt timp posibil.

Vrei să adaugi în coșul tău produse nevoluminoase? Optează pentru ridicarea acestora din locațiile noastre Click & Collect. Astfel, te asiguri că timpul de preluare nu va mai fi influențat de programul sau disponibilitatea curierului. Ai cumpărat online un cuptor cu microunde pe care dorești acum să îl returnezi? Beneficiezi de retur gratuit în primele 30 de zile. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!