Cuptoare cu microunde

Cuptorul cu microunde îți permite să încălzești cu un minim de efort diferite sortimente de mâncare și ocupă un spațiu redus. Datorită utilității sale, acest produs este unul   indispensabil pentru orice tip de bucătărie. Modelele disponibile pe carrefour.ro dispun de tehnologii ce îți permit să încălzești orice tip de preparat, rapid și la temperatura optimă.

Comandă un cuptor cu microunde pentru bucătăria ta

Este simplu să identifici un model adaptat preferințelor tale, atunci când ai la dispoziție o gamă variată de modele. La Carrefour găsești cuptoare cu microunde de puteri diferite, cu funcții adaptate chiar și pentru o bucătărie dintr-un spațiu de birouri sau dintr-un restaurant. Vezi care sunt cele mai bune prețuri ale produselor disponibile acum în oferta noastră. 

Alege nuanța preferată, plafonul de preț, capacitatea cuptorului, precum și cel mai potrivit afișaj pentru stilul de amenajare ales în bucătărie:digital, analog sau mecanic. Ai un brand preferat de cuptoare cu microunde? Selectează-l din lista cu filtre pentru sortare, astfel încât să identifici mai rapid produsele preferate. La final, vezi și ce plite sunt acum la promoție. 

Gama variata de cuptoare cu microunde la Carrefour

Alege un cuptor cu microunde Samsung, Heinner, Mandine, sau un alt model adaptat nevoilor tale de zi cu zi. Faci economii, atunci cand realizezi cumparaturi pe Carrefour.ro, indiferent de modelul cuptorului achizitionat, pentru ca ai libertatea de a ajusta manual plafonul de preturi. Astfel, vezi rapid ce produse adaptate la bugetul tau de cumparaturi. 

Filtrele iti permit sa faci alegeri inspirate. Daca esti interesat de un anumit brand, sau de o anumita capacitate a cuptorului cu microunde, utilizeaza-le si realizeaza o adevarata investitie pentru confortul bucatariei tale. Tine cont de acest tip de cautare a produselor de care esti interesat si atunci cand vrei sa comanzi pentru acasa plite sau aragazuri

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!