Side by side

Frigiderele side by side de la Carrefour pot satisface nevoile întregii familii fără prea mare efort! La noi găsești modele de frigidere suficient de încăpătoare pentru snackurile preferate ale tuturor, toate la prețuri avantajoase și cu cele mai moderne funcții tehnologice. 

Frigidere side by side de ultimă generație 

O familie numeroasă și fericită are nevoie de un frigider la fel de încăpător și plin de viață. Orice model de frigider side by side din oferta Carrefour îți pune la dispoziție suficient spațiu de stocare pentru toate alimentele de care ai nevoie. De la depozitarea sticlelor și a borcanelor, până la compartimentele pentru fructe și legume, cu un astfel de model nu mai trebuie să îți faci griji!

Te poți bucura de un frigider side by side la un preț convenabil, care dispune de numeroase funcții moderne, menite să îți ușureze viața. De la autonomie fără curent de până la zece ore la o capacitate maximă de stocare de aproximativ trei sute de litri, produsele din catalogul nostru sunt făcute să reziste, totul la un consum energetic minim. 

Alege frigiderul side by side ideal pentru familia ta 

Iată câteva motive pentru care să achiziționezi un frigider side by side de la Carrefour:

  • Tehnologia NeoFrost Dual Cooling ajută la distribuirea uniformă a umidității și la restabilirea imediată a temperaturii după închiderea ușii frigiderului. Fructele și legumele tale vor rămâne astfel proaspete o perioadă îndelungată și orice aliment va fi păstrat în cele mai bune condiții de conservare;
  • Tehnologia NoFrost va împiedica formarea gheții în congelator, astfel încât produsele pe care la depozitezi aici să fie păstrate mereu la o temperatură optimă. În plus, nu uita de spațiile generoase de depozitare în congelator;
  • Compresorul Digital Inverter de care dispun majoritatea modelelor noastre de frigidere side by side ajută la funcționarea silențioasă a aparatului și, în același timp, la minimizarea consumului de energie electrică. 
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!