Lazi frigorifice

Lăzi frigorifice de ultimă generatie

Lada frigorifică este un aparat electrocasnic, foarte util pentru congelarea unui volum mare de produse. Aceasta poate fi folosită atât la domiciliu, cât și la locul de muncă. Fie că vorbim despre design, funcții de congelare, dimensiune sau consum de energie electrică, suntem siguri că pe carrefour.ro vei găsi varianta perfectă pentru tine.

Ne dorim ca tu să te poți bucura de produsul preferat cât mai rapid, iar astfel, îți punem la dispoziție numeroase variante de plată, inclusiv în rate. În plus, la noi poți opta și pentru plată prin Cardul BT direct, care îți va aduce 5% din bani înapoi pe card la plata integrală și 2% la orice altă plată. 

Alege din gama noastră de lăzi frigorifice și bucură-te de produse menținute mereu în cele mai bune condiții. Dacă nu ești sigur de ce să alegi, poți arunca o privire și asupra variantelor de congelatoare pe care o punem la dispoziția ta. De asemenea, dacă îți dorești un dispozitiv mai mare, care să îți permită nu doar congelarea, cât și refrigerarea alimentelor, poți opta pentru frigidere sau combine frigorifice.

Pentru că ne dorim să îți îndeplinim orice dorință cât mai rapid, îți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. Dacă ai comandat produse nevoluminoase, chiar și electrocasnice mici, poți opta pentru ridicarea comenzii prin Click & Collect. În plus, îți punem la dispoziție 30 de zile pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit în privința produselor comandate!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!